You are here
Home > Actualitate > O nouă crimă şochează România. Un bărbat din Olt, şi-a ucis propria mamă, a dat foc casei, apoi ar fi încercat să se sinucidă.
loading...

O nouă crimă şochează România. Un bărbat din Olt, şi-a ucis propria mamă, a dat foc casei, apoi ar fi încercat să se sinucidă.

Crimă infiorătoare într-un sat din Olt. Un tanăr și-a ucis și incendiat propria mamă, a înjunghiat o vecină, apoi a încercat să se sinucidă O nouă crimă sochează România. Un bărbat din Olt, și-a ucis propria mamă, a dat foc casei, apoi ar fi încercat să se sinucidă.

Grozăvia a avut loc în această dimineată în satul Brastavătu din Olt. Bărbatul și-a omorât mamă, a dat incendiat casă incare locuia impreună cu această și ar fi pătruns și în casă unei vecine, pe femeie înjunghiind-o. „Prea multe nu știu ce aș putea să vă spun.

Un nenorocit, că altfel n-aș putea să spun, și-a ucis mamă, a dat foc la casă și a intrat și peste o vecină și a înjunghiat-o „, a spus primarul localitătii, Cici Constantin Oprea. Vecină bărbatului, în varstă de 66 ani, care a suferit răni multiple, se află în stare gravă, fiind transferată de la Compartimentul de Primiri Urgente al Spitalului Municipal Caracal, la Spitalul Județean de Urgentă Craiova.

Agresorul, un bărbat de 45 ani, a fost de asemenea transportat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulantă Olt la CPU Caracal, unde i se suturează rănile pe care și le-a provocat în încercarea de a-și pune capăt zilelor.

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top