You are here
Home > Actualitate > Detalii halucinante după violenţele de la Steaua – Rapid. Copii de 17 ani, pe post de stewarzi! „Nu-mi aduc aminte pentru ce firmă lucrez” (REZUMAT VIDEO)
loading...

Detalii halucinante după violenţele de la Steaua – Rapid. Copii de 17 ani, pe post de stewarzi! „Nu-mi aduc aminte pentru ce firmă lucrez” (REZUMAT VIDEO)

Derby-ul Ligii a 4-a, dintre Steaua și Academia Rapid, desfăsurat pe Național Arenă și încheiat cu scorul 1-3, a fost umbrit de scenele de violentă din timpul meciului. Au fost aproape 37.000 de oameni în tribune, iar incidentele s-au petrecut în special în prima repriză.

Astăzi, Gazetă Sporturilor face dezvăluiri incredibile. Potrivit jurnaliștilor, aseară, pe Arenă Natională, toți stewarzii purtau veste pe care era scris doar „steward”, fără nicio referire la firmă de care aparțineau. GSP a aflat că firmă de pază care a asigurat ordinea la meci se numea Rotw Guard Security SRL. Întrebați de reporteri pentru ce firmă lucrează, stewarzii au ezitat să răspundă intrebărilor.

Aceștia au dat din umeri, spunând că nu-și aduc aminte cum se numește firmă! Unul singur, aflat în zonă presei, a recunoscut că lucra de fapt la „Scorseze Security”, dar a fost adus pentru a se suplimenta numărul forțelor de ordine deoarece cei de la RotwGuard nu ar fi avut suficient efectiv. În planul schițat inițial, pentru acest meci erau prevăzuti 350 de stewarzi, dar Jandarmeria a cerut că numărul acestora să fie suplimentat la 960 din cauza numărului imens de bilete puse în vânzare.

Potrivit GSP, printre stewarzi s-ar fi aflat inclusiv copii de 17-18 ani! Din informațiile obținute de Gazetă Sporturilor, e foarte probabil că, pe bază Legii 4, Jandarmeria să sancționeze firmă Rotw Guard Security SRL, cea care trebuia să asigure securitatea în incintă arenei Naționale, tocmai pentru lipsă de reacție a stwarzilor în momenele în care s-au declanasat incidentele din tribună.

La secție au fost duși aproximativ 70-80 de suporteri, cărora li s-au aplicat amenzi contaventionale pentru violențe sau folosirea materialelor pirotehnice.

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top