You are here
Home > Actualitate > LOVITURĂ PENTRU ROMÂNII CARE LUCREAZĂ ÎN STRĂINĂTATE! Ce se va întâmpla de fapt cu banii pe care-i trimit în țară?
loading...

LOVITURĂ PENTRU ROMÂNII CARE LUCREAZĂ ÎN STRĂINĂTATE! Ce se va întâmpla de fapt cu banii pe care-i trimit în țară?

LOVITURĂ PENTRU ROMÂNII CARE LUCREAZĂ ÎN STRĂINĂTATE! Ce se va întâmpla cu banii pe care-i trimit în țară NIMIC, NU SUNT TAXATI stati relax oameni buni, asta e propaganda facuta politic. Diaspora trimite zilnic peste 50 mil EURO in TARA, DIASPORA are in PARLAMENTUL ROMANIEI [ATENTIE] 4 DEPUTATI si 2 SENATORI, proveniti toti din ROMANIA.

Românii din străinătate vor fi obligați să justifice cu documente sumele de bani trimise în tară dacă depăsesc 1.000 de euro, potrivit unui proiect inițiat de Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Senatorul PNL Florin Citu susține că PSD are un proiect la Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor prin care românii vor fi obligați să justifice cu documente sume trimise în tară, mai mari de 1.000 de euro, riscând confiscarea banilor și amenzi de pană la 150.000 de lei.

„In acest moment, la Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor există un proiect de lege care te afectează direct pe ține. De acum încolo, dacă trimiți bani în România, orice sumă peste 1.000 de euro trebuie justificată cu documente, de ține sau de cei care primesc bani. În caz contrar, Liviu Dragnea, gașcă lui din Teleorman și instituțiile pe care le patronează îți vor confiscă acești bani. Sfatul meu este să fii foarte atent ce faci de acum încolo, cum trimiți bani în tară sau dacă mai trimiți bani în tară. Și ai grijă, anuntă-i și pe cei de acasă și anuntă toți românii, că să știe și ei ce li se pregăteste în tară”, a anunțat Florin Citu, într-o postare, sambătă, pe Facebook.

Proiectul de lege din 31 ianuarie publicat pe site-ul ONPCSB prevede, la capitolul III – Obligații de raportare, Secțiunea 2 – Raportarea tranzacțiilor care nu prezintă indicatori de suspiciune, art. 7 (5), următoarele : „Pentru activitatea de remitere de bani, entitătile raportoare transmit Oficiului rapoarte privind transferurile de fonduri a căror limită minimă reprezintă echivalentul în lei a 1.000 euro.”

De asemenea, este prevăzută și o perioadă de maximum trei zile lucrătoare de la momentul în care persoanele fizice au efectuat tranzacția, în care acestea să raporteze informații la Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor.

Citeste si: SPAGA la doctor, INTERZISA PRIN LEGE! Cine da de astazi bani medicilor poate face PUSCARIE

2 thoughts on “LOVITURĂ PENTRU ROMÂNII CARE LUCREAZĂ ÎN STRĂINĂTATE! Ce se va întâmpla de fapt cu banii pe care-i trimit în țară?

  1. deci, intai trimiti banii dupa care iei avionul si te duci sa justifici banii trimisi, apoi te intorci sa continui sa muncesti ca sa … repeti figura … foarte romaneste … politistii si politicienii de ce au scutire la ancheta financiara ? cum justifica palatele si vilelel de milioane de eur in Romania si in strainatate ?

  2. asa deci, pentru suma mai mari de 1000 eur (1001 eur) nejustificate (prezenta fizica obligatotie, dat cu subsemnatul, asteptat la rand, ghiseu cu 1 functionar) amenda 150000 lei (30000 eur) . FOARTE TARE . asta inseamna simplu – interzicerea trimiterilor de bani in tara … dupa SIRIA se asteapta mutarea israelului in Romania si trebuie facut loc ?

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top