loading...

PSD vrea să OBLIGE românii din Diaspora să JUSTIFICE banii trimiși în țară

PSD pregăteste un proiect de lege prin care românii care lucrează în străinătate vor fi obligați să justifice cu documente sumele mai mari de 1000 de euro care sunt trimise în tară, relatează liberalul Florin Citu, pe contul său de socializare.

Proiectul urmează să fie făcut prin Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor. Proiectul de lege prevede că acei români care nu vor putea jutifica sumele de bani mai mari de 1000 de euro, le vor fi consficati banii și ar putea primi amenzi de pană la 150 000 lei. „În acest moment, la Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor există un proiect de lege care te afectează direct pe ține.

De acum încolo, dacă trimiți bani în România, orice sumă peste 1.000 de euro trebuie justificată cu documente, de ține sau de cei care primesc bani. În caz contrar, Liviu Dragnea, gașcă lui din Teleorman și instituțiile pe care le patronează îți vor confiscă acești bani.

Sfatul meu este să fii foarte atent ce faci de acum încolo, cum trimiți bani în tară sau dacă mai trimiți bani în tară. Și ai grijă, anuntă-i și pe cei de acasă și anuntă toți românii, că să știe și ei ce li se pregăteste în tară „, a anunțat Florin Citu, într-o postare postată pe Facebook.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*