You are here
Home > Actualitate > B1 TV, Banciu, ATAC DUR la adresa românilor din străinatate: ”Românul…un prostănac cinstit care câștigă niște bănuți în Spania…nu a fost în stare să-i câștige în România,pentru că nu îl duce capul…”
loading...

B1 TV, Banciu, ATAC DUR la adresa românilor din străinatate: ”Românul…un prostănac cinstit care câștigă niște bănuți în Spania…nu a fost în stare să-i câștige în România,pentru că nu îl duce capul…”

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat că proiectul care stabilește că românii din străinătate să justifice sumele de peste 1.000 euro trimise în tară face parte din transpunerea unei prevederi europene, dar că România nu ar trebui să se grăbească să o transpună, scrie stiridiaspora.ro.

Radu Banciu, jurnalist la B1 TV, a vorbit despre acest subiect și i-a criticat pe românii din diaspora. A folosit cuvinte grele la adresă românilor care trudesc cu greu în afară tării.
“Romanul… un prostănac cinstit care castigă niște bănuti în Spania… nu a fost în stare să-i câștige în România pentru că nu îl duce capul și pentru că nici țara nu oferă multe posibilităti. (…)

Câți dintre tolomacii ăstia care stau în Spania știu să vorbească în spaniolă? Hai să fim seriosi… sunt bată în general, la fel și cei din Italia, dar se duc și se angajează pe undeva, sunt foarte mândri de ei, apoi își fac case etc. Toți se consideră Dumnezeu pe pămant.

Dacă angajatorii lor nu plătesc impozite la stat, românii nu au cum să demonstreze cum sunt plătiti. Cei mai mulți români (n.r. – din diaspora) sunt la limită analfabetismului. Acum statul vrea să le ia bănutul. A zis: ‘ia mai dă-i dracu’ p-ăstia căci au prea mulți bani’. Așa și e… e strigător la cer”, a zis jurnalistul la B1 TV.

Jigniri pe bandă rulantă “Tu să fii un semianalfabet, îngrijești un bătran și te trezești că iei 2.500-3.000 euro pe lună. Cum așa, bă? În România, un profesor universitar nu castigă atât, iar tu nu știi să îți scrii nici numele… Sigur că e revoltător, dar ăla din diaspora consideră că este Dumnezeu. Ăstia care s-au dus acolo la muncă așa zis cinstită sunt plebea tării. Unii dintre ei lucrează în domenii de inaltă tehnologie, dar nu vorbesc despre ei. Eu mă refer la amăratii ăia care se duc și dau în cap prin afară sau lucrează la o pizzerie. Ăstia nu fac cinste României, dar castigă bani buni!Statul a înțeles acest aspect și a zis: ‘ia mai dă-i dracu’ de diaspora că și așa ăstia nu votau cu cine trebuia! Ia să îi râdem noi un pic!’. Eu am rămas în România, iar voi ați plecat să câștigați niște bănuti pe analfabetismul vostru! Eu nu zic că statul are dreptate, dar am prezentat situația fix așa cum este. X-ulescu, care era ultimul om din satul lui, acum a devenit boier în Spania și Italia furându-i pe ăia de acolo!”, a zis Radu Banciu.

11 thoughts on “B1 TV, Banciu, ATAC DUR la adresa românilor din străinatate: ”Românul…un prostănac cinstit care câștigă niște bănuți în Spania…nu a fost în stare să-i câștige în România,pentru că nu îl duce capul…”

  1. Prietene nu stiu in ca tara trăiești dar sincer ti-ai trait traiul ti-ai mancat mălaiul nu stiu daca esti tu in stare ca critici alți oameni in special tineretul care nu are nici un viitor in romania . Ai zis bine „tara nu ofera posibilitati” ca in aceea tara decat se fura …

  2. Mama ta a dracu de gunoi imputit!Nu ai facut scoala cu mine si nici nu stiiii despre ce dracu vorbești! Cred ca mult mai bine e seful tau sa te trimita la păscut pt gafa ta monumentală, daca are onoare,CACI pe tine chiar nu te duce capul!

  3. Hmmm, mi-ai dat foc! eu sunt profesor universitar la una din cele mai mari universitati din Norvegia! Am o comunitate de romani aici si cunosc foarte bine situatia lor. Sunt oameni muncitori care le e dor de tara, ptr ca numai despre asta vorbesc cand ne intalnim. Ca peste tot, sunt si oameni rai. Am plecat din tara si din cauza oamenilor care «gandesc» ca tine. Nu intru in amanunte ptr nu intelegi oricum. Mai bine cereti scuze si spune ca ai fost beat.

    1. Salut, Ioan. Eu sunt din Pitesti, dar lucrez in Emirate la o scoala privata ca supervisor. Am fost profesor de engleza in Romania. M-ar interesa sa aflu si eu daca este vreo posibilitate sa vin in Norvegia. Da-mi un semn te rog la nr. meu de whatsapp: +40771424619.

  4. E o mare jigodie. Papagalul asta are mai putini ani de scoala decat am eu de vacanta scolara. Isii permite sa insulte oameni, fara nici cel mai mic respect si fara sa gandeasca. Adevarul esta ca i-arfi imposibil sa gandeasca cu un singur neuron. Multe „succesuri”, nestimabile!
    P.S. Imi pare rau ca am reusit sa fac vizibil un neica nimeni. Aceasta amoeba (amiba, mai pe romaneste} nu merita nici macar un scuipat.

  5. As dori sa-i amintesc d-lui Banciu ca s-a ales cu cateva milioane de prieteni asa- zisi ,,analfabeti ”fara nici o exceptie.Acesti oameni care trudesc pentru un trai decent isi cheltuiesc banii in Romania.Javre ca d-nul Banciu care latra de dupa masa sunt destui in Romania.S-ar putea ca intr-o zi un ,,analfabet”sa-i faca un cadou voluminos, sau unul mai mic si eficient.I-as sugera d-lui Banciu sa si masoare cuvintele inainte de a vorbi; petru vorbele sale ar trebui dat afara din TV,ar trebui dat in judecata de toti romanii din strainatate ,scuzele nu sant de ajuns .Amintiti-va dragi romani care lucrati in afara ca aveti destui prieteni in Romania .Unul s-a scapat… pe el’ Nu voi uita niciodata ce a spus D -na Merkel’– Voi face orice ca cetatenii germani sa nu sufere. As dori sa aud de la un politician roman asta. In schimb noi primim cuvinte de ,,lauda”, suntem facuti analfabeti in direct.

  6. Din pacate asta e stadiul la care a ajuns Romania. Daca tu nu ai avut posibilitatea (motivele fie ele care or fi) sa urmezi o facultate, si drept urmare sa ocupi o functie mai bine remunerata, fiind alungat din tara de cei privilegiati care o ocupa, automat esti considerat analfabet, inapt, practic exclus. Asta e ! Mai bine sluga la boier decat avocatul diavolului !

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top