You are here
Home > Actualitate > Prezenţa Elenei Udrea îi deranjează pe costaricani: Mai bine o deportăm, avem destui corupţi de-ai noştri
loading...

Prezenţa Elenei Udrea îi deranjează pe costaricani: Mai bine o deportăm, avem destui corupţi de-ai noştri

Pană să se clarifice statutul de refugiat politic sau ba al fostei ministre romance Elena Udrea în Costă Rica, prezența acesteia în țara centr-americană începe să îi deranjeze pe unii dintre cititorii siteurilor care au publicat articole despre această.

După ce două site-uri importante din Costă Rica au acordat spațiu controversei privind solicitarea (și acordarea) de stătut de refugiat politic lansată de Elena Udrea, comentariile cititorilor nu au întârziat să apară.

Unii intreabă, ironic, dacă a apărut incă o nevinovată pe firmament, altiisi mai iritați, cer expulzarea doamnei din România, pentru că țara are deja corupții ei, nu mai are nevoie de intăriri. Este cazul cititorului care se semnează „Nolan”, pe site-ul nacion.com, care explică faptul că ar fi mai bine că autoritătile locale să se ocupe de corupții naționali și să îi lase în pace pe cei internaționali.

Site-ul publicației Costă Rica Hoy, crhoy.com, a stârnit, cu articolul său despre Elena Udrea, mai multe reacții din partea cititorilor. Mario Vargas, de exemplu, se intreabă unde altundeva să meargă niște corupți, dacă nu în Costă Rica, despre care s-a răspandit deja vestea că este un paradis al corupților.

Un altul comentează: „Ah, ce gagică! Am dat azil politic unei infractoare corupte”.

Cel care semnează Mauricio Silvă este mai categoric: ”Hai să rezolvăm întîi propria noastră delincventă și apoi să ne ocupăm de cea din exterior. Ce suntem noi, porumbeii păcii? Nu vedeți că președintele nostru ales e cercetat pentru cîteva infracțiuni impreună cu unii din guvern? Repet: întîi ar trebui să-i băgăm pe acești nedoriți după grații și abia apoi să căutăm dovezi în ce-i privește pe cei din afară tării. Salutare”

Pentru Mișael Guzman Alvarado lucrurile stau cam așa: ”De parcă noi nu am avea proprii corupți, ăstia continuă să facă băsica tot mai mare, țara asta se duce de ripă, o să ajungem precum Catalonia, să obținem independența unor provincii că să scăpăm de guvernanții corupți!”

Johana Murillo scrie, la rândul său ”Manuel González și Sobrado (oameni de stat costaricani.) și-au dedicat ultimii 4 ani oferirii de refugiu infractorilor. Localnicii din Costă Rica nu-i doresc. Puterea din Costă Rica este clar coruptă”.

Lasă un răspuns

Top