You are here
Home > Actualitate > Vă mai amintiţi de Edam, cel mai negru bebeluş din lume? Iată cum arată acum, la 4 ani. Îl mai recunoașteți?!
loading...

Vă mai amintiţi de Edam, cel mai negru bebeluş din lume? Iată cum arată acum, la 4 ani. Îl mai recunoașteți?!

În 2013, un nou-născut a devenit celebru în media deoarece era cel mai negru bebeluș din lume, în 2017, Edam, copilul din Africa de Sud a împlinit 4 ani, fotografiile lui ajungând din nou în ziare. La naștere, familia l-a respins și nu l-a dorit, insă mamă a decis într-un final să-și ia copilul din spital.

Mulți au crezut că este vorba de o imagine trucată, dar au avut parte de un șoc când au aflat că micuțul este cât se poate de real și că s-a născut în Africa de Sud. Edam (‘Dar Divin’, în limbă locală) este acum un puști normal, dar care continuă să uimească.

Inițial, părinții lui au refuzat să îl accepte datorită aspectului sau neobișnuit, dar cu mult ajutor din partea unor organizații non guvernamentale, micuțul a fost reintegrat în familie și duce acum o viață normală. Imaginile cu el la aproape 4 ani circulă și acum pe net și se vede că trăsăturile lui nu s-au schimbat prea mult.

Edam are în continuare ochii negrii că tăciunele și nici pielea nu i s-a mai depigmentat între timp. Copilul este sănătos și puternic și, deși a trebuit să se confrunte cu respingere, totuși, prin carismă să, a câștigat mai multă afecțiune în rândul oamenilor care îl cunosc.

Lasă un răspuns

Top