You are here
Home > Actualitate > A început perioada de prohibiție pe 7 aprilie, dar braconierii nu au nicio limită!
loading...

A început perioada de prohibiție pe 7 aprilie, dar braconierii nu au nicio limită!

Avem si Sancțiuni legale în perioada de prohibiție, LEGI nerespectate de multi Braconieri

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.

În satul Tomeni al comunei Osica de Sus este cel mai mare număr de braconieri, spun autoritățile. Numai săptămâna aceasta au fost prinse mai multe persoane în timp ce pescuiau în perioada de prohibiție.
Și reprezentanții Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au găsit un grup de braconieri și le-au confiscat plasele.

Perioada de prohibiție a început pe 7 aprilie, iar pescarii care încalcă legea se vor alege cu dosar penal. Jandarmii au început deja controalele pe râul Olt.
Și angajații Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt spun că vor intensifica acțiunile de control, atât în regim propriu, cât și împreună cu Poliția și Jandarmeria.
Cetățenii care pot oferi informații despre braconaj pot anunța autoritățile, pentru a ajuta la stoparea fenomenului.

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top