You are here
Home > Actualitate > Situație fără precedent la ANAF! O fetiță de 6 ani la un pas să fie executată silit
loading...

Situație fără precedent la ANAF! O fetiță de 6 ani la un pas să fie executată silit

Situație fără precedent la ANAF! O femeie din Iași a primit un document de la Casă de Asigurări de Sănătate, prin care se solicită plată a 35 de lei, sumă care ar reprezenta contribuțiile de asigurări de sănătate pentru 2014 și 2015, când fiică femeii a fost internată în spital pentru o fractură de femur.

Dacă sumă nu e platită în 15 zile, micuță în varstă de doar 6 ani ar trebui să suporte cheltuieli de judecată, precum și pe cele de executare silită, scrie BZI.

Mamă fetiței spune că va plăti sumă, dar că nu este normal că somația să fie trimisă pe numele unui minor, ci pe numele tutorelui legal.
„Toată situația asta e de-a rasu’- plansu’. Eu înțeleg că nu este o sumă mare și nu am nimic impotrivă să o achit, dar mă deranjează că această somație a fost trimisă unui minor, de clasă pregătitoare, și nu mie, că părinte și tutore al minorului.

Mâine dimineată, la prima oră, voi fi acolo, de mană cu față, pentru că nu e normal că un copil de 6 ani să plătească. Dacă era pe numele meu, indiferent de sumă, plăteam, dar cum să-i trimiți copilului? Din ce să platească datoriile, din alocație?”, a declarat mamă copilei, scrie realitatea.net

Lasă un răspuns

Top