You are here
Home > Actualitate > Cele opt minuni din Caracal fac înconjurul lumii şi stârnesc râsul! „Pompierii nu au avut apă şi le-a ars sediul!” :))))))
loading...

Cele opt minuni din Caracal fac înconjurul lumii şi stârnesc râsul! „Pompierii nu au avut apă şi le-a ars sediul!” :))))))

Cu sigurantă cunoașteți zicală: „Cei patru arhangheli sunt doar trei, Luca și Matei”! Ei bine, exact pe dos se intamplă lucrurile în România. Dacă în toată lumea sunt doar șapte minuni, noi, românii, ne putem mândri cu cele șapte minuni doar în Caracal.

Sau chiar opt! Ba mai mult, dacă ne gândim un pic și extindem căutările, cu sigurantă găsim mai multe!

Trebuie să vi se fi întâmplat măcar o dată că după ce ați terminat de muncit să nu strângeți obiectele cu care ați lucrat. Dar, doar la Caracal am întâlnit oameni care au uitat cu desăvarsire să strangă în urmă lor. Se pare că niște constructori „profesionisti”, după ce au construit un bloc, au pierdut din vedere un „mic” detaliu. Să scoată macaraua!

Știți vorba aceea: Croitorul n-are haine! Sau: Cizmarul n-are pantofi! Ei bine, tradiționaliști fiind, caracalenii au și ei un astfel de exemplu. La ei, pompierii n-au avut apă și le-a ars sediul. Probabil că normele Prevenirii și stingerii incendiilor sunt valabile doar pentru alții.

Tot în Caracal s-a furat uşa de la sediul politiei! Un fleac! Bine că nu i-au găsit pepolitişti închişi de hoţi, după propriile gratii!

Speranţa moare ultima, nu-i aşa? Ei bine, caracalenii sunt cei mai optimişti! Nu se dau ei bătuţi cu una cu două! Chiar dacă viaţa e făcută în aşa fel încât ultimul drum să fie spre cimitir, caracalenii rezistă! Cimitirul din oraş este poziţionat strategic pe strada Învierii! Şi nu numai! Închisoarea este pe strada Libertăţii!

Pentru a nu trăda „încăpăţânarea oltenească”, prin care conform tradiţiei „NU” înseamnă „DA” şi invers, unde putea fi amplasată brutăria din Caracal?! Ei bine, se pare că este situată pe strada Foamei! Păi, ori suntem tradiţionalişti, ori nu mai suntem!

Şi unde altundeva dacă nu la Caracal se putea întâmplă ca singura şcoală din oraş să fie Școala nr. 2! Ei bine, da! Probabil au rămas marcati de. Copilarie! Ştiti poezia „pe-o gramadă de gunoi, numaram din doi în doi”?

Şi acum, cireaşa de pe tort! În premieră mondială: noua reprezentare grafică a cifrei 4! O puteţi studia îndeaproape în gara din Caracal, unde orele ceasului sunt indicate atât cu cifre romane, cât și cu cifre arabe.

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top