You are here
Home > Actualitate > Angajat de Felix Motanu (A3) la TVR: ”Nenorociților, DNA cu Koveși în frunte este o organizație teroristă”
loading...

Angajat de Felix Motanu (A3) la TVR: ”Nenorociților, DNA cu Koveși în frunte este o organizație teroristă”

Ionuț Cristache, realizatorul emisiunii România 9 de la TVR, afirmă într-o postare violentă pe Facebook că ”DNA este organizație terorista”. El îi cere Laurei Codruța Kovesi să demisioneze, informează aktual24.ro.

Cristache susține că fostul judecător CCR Toni Greblă a fost „executat” de SRI cu mâna DNA pentru că s-a opus legilor Big Brother. El preia un articol de pe luju.ro, site de propagandă în favoarea penalilor, și afirmă că ”da, DNA este organizație teroristă”.

”Acelor legi prin care Coldea și armata lui de securiști ticăloși puteau să intre cu bocancii în viața ta privată, puteau să te supravegheze abuziv, puteau să dispună de viață ta, a părinților tăi, a copiilor tăi și tu să nu te poți apăra în niciun fel! Pentru asta Coldea împreună cu Kovesi l-au scos în cătușe din CCR pe Greblă! Asta e țara pe care v-ați imaginat-o, așa arată o țară ca afară, nenorociților?! ȘI DA, DNA cu Kovesi în frunte este o ORGANIZAȚIE TERORISTĂ care a executat pe oricine la ordin! #KOVESIDEMISIA”, a scris Cristache pe Facebook.

Într-o altă postare, același Cristache mai spune că ”DNA a atentat la siguranța națională”.

Pactul SECRET Dragnea-Netanyahu – Israelul, gata să suporte financiar impactul ieșirii României din UE și să garanteze parteneriatul strategic cu SUA. sursa dcnews.net

Lasă un răspuns

Top