loading...

UMILITĂ ÎN DIRECT! Până și reporterii de la Antena 3 își bat joc de sluga lui Dragnea

epa06727431 Pope Francis (C), Romania's Prime Minister Viorica Dancila (l), and her husband Cristinel Dancila (R) pose for photos during a private audience in the pontiff's studio, at the Vatican, 11 May 2018. EPA-EFE/ANDREW MEDICHINI / POOL

Motivul pentru care angajații postului Antena 3 au început să își bată joc de proasta României nu are legătură cu decizia Guvernului de a publica pe site filmulețele fără sunet de la întâlnirea cu Papa Francis, dar nici cu faptul că Dăncilă a fost prinsă cu minciuna și contrazisă de ambasadorul Vaticanului la Bucureşti.

Dăncilă a devenit ținta ironiilor în timpul unui interviu în direct la Antena 3. Văzând cât de proastă este și că nu a fost în stare să lege două cuvinte, ajutată fiind de consiliera Anca Alexandrescu, spunându-i reporteriţei să întrebe ”în primul rând ce i-a spus Papa”, angajata Antenei 3 a întrebat-o în mod ironic pe Dăncilă dacă Papa Francisc a întrebat ceva de ea.

Discuţia reporter – premier – consilieră:

Reporter: Întreb ce aţi făcut, ce aţi vorbit?
Consilier: În primul rând ce i-a spus Papa.
Viorica Dăncilă: Eram aşa emoţionată… (e întreruptă de consilieră)
Consiliera: Eu n-am fost acolo că eram în spate, m-am emoţionat, am incurcat scaunele…
Viorica Dăncilă: Deci discursul dumnealui…
Reporter: Da? Perfect!

Interviul s-a încheiat cu întrebarea: ”V-a intrebat ceva Papa şi despre mine?”.

Pactul SECRET Dragnea-Netanyahu – Israelul, gata să suporte financiar impactul ieșirii României din UE și să garanteze parteneriatul strategic cu SUA.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*