You are here
Home > Actualitate > Nadia Comăneci și Ovidiu Ioanițoaia, mesaje de condoleanțe pentru familia lui Cristian Țopescu
loading...

Nadia Comăneci și Ovidiu Ioanițoaia, mesaje de condoleanțe pentru familia lui Cristian Țopescu

Ovidiu Ioanițoaia și Nadia Comăneci plâng moartea celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu. Fosta gimnastă de 10 de la Montreal și jurnalistul Gazetei Sporturilor au câteva cuvinte emoționante despre marele Țopescu.

„Am vorbit cu Cristian Țopescu ultima dată pe data de 26 și din conversația cu el nu anticipam acest grabnic sfârșit.

A fost cel mai mare crainic al României și nu cred că cineva îl va mai egala vreodată. Vocea lui a rămas întipărită în mintea unui întreg popor.

Pierderea lui este irecuperabilă, dar moartea face parte din viață. Să rămânem cu mesajul transmis de fiica lui, ieri”, a declarat Ovidiu Ioanițoaia.

„M-aţi trezit cu o veste foarte tristă. Am auzit că era destul de bolnav. Am fost în Europa şi am încercat să îi trimit un mesaj de încurajare.

Îmi pare rău, cred că este un moment în care fiecare dintre noi va trebui să ne oprim un minut din ceea ce facem şi să ne gândim la ce a făcut acest om pentru sportul din România şi pentru toată lumea care a fost alături de el.

Mă consideram ca şi copilaşul lui. Montrealul s-a scris împreună”, a spus Nadia Comăneci, pentru România TV.

„Astăzi este o zi tristă. Un om extraordinar care va rămâne mereu în inimile noastre. Mulțumesc, Cristian pentru momentele minunate!” a transmis fosta gimnastă.

Ultimele cuvinte ale lui Cristian Țopescu

Acesta a vorbit ultima oară pentru postul de televiziune Antena Stars. „Tata m-a ajutat foarte mult la dicţie.

El avea un magnetofon şi mă înregistra mereu. A observat că aveam un ‘ş’ aparte care nu îşi avea locul acolo.

El nu m-a lăudat, astfel îmi spunea doar ce trebuie îndreptat. Cel care îţi vrea binele trebuie să îţi spună doar ce trebuie îmbunătăţit.

Acelaşi lucru l-am făcut şi eu cu fiica mea, Cristina. Îi înregistram emisiunile şi apoi le discutam. Ajută foarte mult la dicţie.

Televiziunea îţi poate lua capul dacă eşti lăudat, de asta trebuie să ţi se spună numai ce greşeşti”, a declarat regretatul comentator sportiv la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top