You are here
Home > Actualitate > O eleva de 14 ani din Botosani si-a pus capat zilelor dupa ce a ramas insarcinata cu iubitul ei
loading...

O eleva de 14 ani din Botosani si-a pus capat zilelor dupa ce a ramas insarcinata cu iubitul ei

Dramă fără margini pentru familia unei eleve în vârstă de 14 ani din Botoşani. Anca şi-a pus capăt zilelor după ce a înghiţit un pumn de pastile.

Elevă în clasa a VII-a la Școala Gimnazială din Vlădeni, Anca locuia cu părinții în localitatea Huțani din comuna Vlădeni.

Citeste si: Student roman, executat in garajul parintilor sai din SUA! Prietenul baiatului povesteste scene socante: „L-au impuscat in cap!” (Video)

Ultimele imagini cu Flavia în viaţă. Nepoata ministrului Sorina Pintea, asistentă medicală la UPU-SMURD Baia Mare, a fost găsită spânzurată în casă
Potrivit vecinilor, în ultima perioadă, adolescenta ar fi intrat în anturaje nefericite şi chiar ar fi suferit de depresie după ce a întreţinut relaţii sexuale cu iubitul ei mai mare cu cinci ani şi a rămas însărcinată.

Duminică, Anca a rămas singură acasă şi a decis să se sinucidă. Astfel, ea a înghiţit un pumn de pastile pe care le-a găsit în casă.

Fratele ei a fost cel care a găsit-o în stare de inconştienţă şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Adolescenta a fost dusă la spital, iar ulterior medicii au transferat-o la un spital din Iaşi.

Din nefericire, Anca a murit în ambulanţa care o ducea la Iaşi, notează botosaninews.ro.

Poliţiştii au deschis o anchetă de moarte suspectă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care fata şi-a pierdut viaţa.

Lasă un răspuns

Top