You are here
Home > Actualitate > Dragnea ameninta cu razboi civil daca Iohannis nu o revoca pe Kovesi: „Daca face greseala fatala, data viitoare nu mai plecam din Bucuresti”
loading...

4 thoughts on “Dragnea ameninta cu razboi civil daca Iohannis nu o revoca pe Kovesi: „Daca face greseala fatala, data viitoare nu mai plecam din Bucuresti”

  1. Deci esti condamnat ai o ‘stea’ in frunte urmeaza a doua m-am saturat de time mizerie umana mars la puscarie infractor dovdit!Tu si analfabeta de Dancila ne faceti tara de ras,plus penali are sunt in jurul tau ca si hienele! Poporul este suveran nu tu si cei pe carei platesti sa vina la Bucuresti ne-ai vandut tara hotule!

  2. Cu cine vi bai lichea penala??Cu bulangii,cu betivanii,cu senilii ,cu ajutorul social,cu cetele de boaite si curve care va tot voteaza pe doi mici si o bere de atatea ani!!??Daca ai tine la tara asta cat negru sub unghii ti-ai fi dat demisia demult!!Ce altceva a-ti facut decat sa scoateti lumea in strada si sa faceti legi pentru mafioti???Nu ai onoare!!Esti un gunoi care nu se gandeste decat persoana sa!!In orice tara civilizata tu nu aveai ce cauta in politica, scursoare neocomunista ce esti!!Tu ai impresia ca in tara asta sunt numai prosti si i-ti inghite tie toate mofturile??Faci razboi civil cand vrei tu??Nu mai ai mult jivina!!Te-as impusca in cap fara cea mai mica remuscare,dar as lua prea multe pacate asupra mea scursoare!!Nu scapi tu ,mizerie umana, de mania ce sa acumulat in acest popor!!!

  3. Un titlu manipulator, #gist, care vrea să agite spiritele. Foarte urât pentru o astfel de fițuică (ziar?) sa interpretezi afirmațiile unui lider politic drept „amenințare cu război civil” când în realitate se afirmă utilizarea tuturor pârghiilor LEGALE și PARLAMENTARE pentru respectarea deciziilor CCR și Constituției. E prea de 🐷!

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top