You are here
Home > Actualitate > Gigi Becali, despre fina sa, Gabriela Firea: I-am dat un mesaj, că mi-era milă de ea. I-am zis că o să treacă…
loading...

Gigi Becali, despre fina sa, Gabriela Firea: I-am dat un mesaj, că mi-era milă de ea. I-am zis că o să treacă…

Gigi Becali spune că îi este milă de fina lui, Gabriela Firea, și crede că ea a greşit, provocând ostilitatea publicului de pe Arena Națională, la mai puțin de 48 de ore de la momentul participării sale la mitingul organizat de PSD în București.

Gigi Becali, despre fina sa, Gabriela Firea: I-am dat un mesaj, că mi-era milă de ea. I-am zis că o să treacă…
1
„Ea a greşit când a fost pe scenă şi a recitat cu Liviu Dragnea. Mitingul PSD a fost de ruşine, ea a participat la mitingul ruşinii şi apoi a mers la Simona Halep. Era normal să îi dea cheia oraşului Simonei Halep, nu văd nimic greşit. Greşeala e când apare la TV lângă Dragnea la un metru. Lângă Dragnea nu trebuie să stai nici la 50 de metri”,a declarat Gigi Becali la Pro X.

„I-am dat un mesaj, că îmi era milă de ea, i-am zis că o sa treacă şi că nu trebuia să meargă cu o zi înainte. Miting înseamnă că ne strângem noi. Când te iau de acasă cu masina şi îţi dau cârnaţi şi nu ştiu unde mă duci, nu e miting (cel organizat de PSD în Piaţa Victoriei – N.R.”, a mai adăugat Gigi Becali.

Lasă un răspuns

Top