You are here
Home > NEWS > Articole > Partidul Miscarea Populara incepe cu o conferinta LIVE la Organizatia „Basistilor” din PMP se organizeaza alegeri pentru Diaspora, maine CONGRESUL PMP (VIDEO)
loading...

Partidul Miscarea Populara incepe cu o conferinta LIVE la Organizatia „Basistilor” din PMP se organizeaza alegeri pentru Diaspora, maine CONGRESUL PMP (VIDEO)

Fostul Presedinte Traian Basescu sustine ca nu sa asteptat sa aiba organizarea organizatiei pentru Diaspora al Partidului Miscarea Populara si ca este surprins

Mai precizeaza ca nu au batut atata drum pentru alegerile de astazi din Organizatia PMP Diaspora si de maine 16.06.2018 de la congresul PMP

Mai multe organizati din diaspora ale PMP s-au deplasat la Bucuresti pentru conferinta dinaintea Congresululi PMP

PMP a convocat Congresul Extraordinar: Traian Băsescu s-ar putea retrage

PMP a convocat Congresul Extraordinar: Traian Băsescu s-ar putea retrage
Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 13/03/2018
Sursa foto: www.romaniatv.net
traian Băsescu
PMP a convocat Congresul Extraordinar al partidului pentru data de 16 iunie. Este posibil ca Traian Băsescu să se retragă din funcția de președinte, conform anunțului făcut în februarie 2017.

”Sincer cred că mi-am atins obiectivul politic de a crea un partid nou şi mi-am încheiat şi misiunea politică în fruntea Partidului Mişcarea Populară.În 2014 Partidul Mişcarea Populară a reuşit să intre în Parlamentul European.La legislativele din 2016 Partidul Mişcarea Populară a reuşit să intre în Parlamentul României .Există o osatură sănătoasă a partidului, pe care o nouă generaţie de politicieni să poate să construiască un partid puternic.Eu consider că de azi, începând cu reluarea lucrărilor Parlamentului, mi-am încheiat mandatul în funcţia de preşedinte al PMP şi voi declanşa imediat procedurile de predare a ştafetei către cei care trebuie să preia responsabilitatea evoluţiei partidului.Să avem zile bune”, a scris Traian Băsescu.

Deputatul Eugen Tomac, preşedinte executiv al PMP, a anunţat miercuri că şi-a depus oficial candidatura la preşedinţia formaţiunii şi că va cere votul de încredere al colegilor la congresul extraordinar al partidului din 16 iunie cu moţiunea „Partidul Mişcarea Populară – Reîntregim România!”

„Am decis să îmi asum, alături de colegii mei din PMP, misiunea de a lupta pentru reîntregirea țării, mai hotărât, mai convingător! Fiind motivat și determinat în această misiune, mi-am depus oficial candidatura la preşedinţia PMP. La Congresul extraordinar al partidului din 16 iunie 2018, voi cere votul de încredere al colegilor noştri cu moţiunea „Partidul Mişcarea Populară – Reîntregim România!”, a anunţat deputatul Eugen Tomac.

Acesta adaugă faptul că a învăţat politică de la „cel mai bun, de la preşedintele Traian Băsescu”.

„Am învăţat politică de la cel mai bun, de la Preşedintele Traian Băsescu. Prin urmare, îmi asum responsabilitatea de a continua linia politică trasată de Președinte pentru modernizarea României. Avem responsabilitatea de a ne ridica la înălțimea așteptărilor românilor.

Echipa alături de care plec la drum tocmai asta va face. Este acea echipă care va aduce un plus necesar în rândul forțelor de dreapta pentru a învinge PSD la următoarele runde de alegeri. Vom fi exact acei politicieni de care România are mare nevoie în acest moment.

Îi mulțumesc colegului meu, Marius Pașcan, pentru sprijin și implicare. Sunt convins că, alături de toți colegii din conducerea PMP, voi reuși să iau cele mai bune decizii pentru viitorul partidului nostru.

Vom promova împreună o legislație a sănătății care să le ofere tuturor românilor acces la servicii medicale de calitate în spitale. Educația va fi prioritate națională, cea mai sigură investiție în viitorul României.

Vom promova, de asemenea, inițiative care să schimbe din temelie haosul din adminsitraţie şi să depolitizeze instituţiile publice. Vom readuce în actualitate marile proiecte de dezvoltare a infrastructurii din România.

Vom dezvolta România împreună cu românii care îşi doresc să revină în ţară. Ei vor fi motorul real al schimbării. Vom readuce românii de peste Prut acasă, în România, prin reîntregire cu R. Moldova.

Echipa PMP este cea care va duce mai departe steagul reîntregirii națiunii române, alături de Preşedintele Traian Băsescu.

Cred, cu toată convingerea, că PMP va fi, în anii care urmează, un actor credibil şi relevant în politica românească şi că, începând din 2020, vom participa la viitoarea guvernare a forţelor de centru-dreapta din România”, a conchis Eugen Tomac.

Partidul Mişcarea Populară se reuneşte, sâmbătă, 16 iunie, la Palatul Parlamentului, în cadrul unui congres extraordinar pentru a-şi alege noua conducere.

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top