You are here
Home > Actualitate > Horoscop, luni, 6 august 2018. Sagetatorii nu mai au acces la informatii.
loading...

Horoscop, luni, 6 august 2018. Sagetatorii nu mai au acces la informatii.

Horoscop 6 august 2018. Săgetătorii nu mai au acces la informații
Horoscop 6 august 2018 – Berbec

Este o zi care marchează debutul unei perioade dificile pentru relațiile cu prietenii, cu rudele prin alianță ori pentru planurile tale de viitor făcute cu prietenii și/sau rudele.

Horoscop 6 august 2018 – Taur

Ar fi bine să te pregătești pentru o perioadă în care pericolul de a-ți păta imaginea devine major. Vei purta mult timp tinichele de coadă, dacă nu vei fi prudent acum.

Horoscop 6 august 2018 – Gemeni

Poate că vei primi sfaturi la fel de bune ca și până acum, dar începând de astăzi, le vei privi cu suspiciune. Se recomandă să fii mai prudent în timpul deplasărilor, de orice fel ar fi ele.

Horoscop 6 august 2018 – Rac

Sunt posibile încurcături reale cu banii, unele la care te așteptai, dar și altele mai puțin obișnuite. Este posibil să se diminueze veniturile partenerului de cuplu sau ale întregii familii.

Horoscop 6 august 2018 – Leu

Relațiile importante ar trebui să fie în centrul atenției tale în perioada următoare. Se conturează pericole pe care le întâlnești rar sau foarte rar.

Horoscop 6 august 2018 – Fecioară

Următoarele luni pot fi marcate de complicații ciudate la serviciu, dar și în legătură cu starea ta de sănătate. Va trebui să îți păstrezi cumpătul, orice problemă ar apărea.

Horoscop 6 august 2018 – Balanță

Cei dragi vor avea ocazia să vadă, timp de câteva luni, o latură a personalității tale pe care nici tu nu o cunoști prea bine și poate de aceea nici nu o controlezi.

Horoscop 6 august 2018 – Scorpion

Se poate strica relația cu familia, la fel de mult ca și relațiile cu superiorii. Ar fi bine să temperezi orice pornire războinică în următoarele luni, ca să te ferești de pericole.

Horoscop 6 august 2018 – Săgetător

Este posibil să nu mai ai acces la fel de ușor la informații, să apară complicații ciudate în timpul deplasărilor sau să intri în conflict cu cei din anturaj.

Horoscop 6 august 2018 – Capricorn

Se anunță dificultăți financiare mai puțin obișnuite, posibile diminuări ale veniturilor, dar și o accentuată pierdere a respectului de sine.

Horoscop 6 august 2018 – Vărsător

Ar trebui să fii pregătit pentru o serie de confruntări dure cu probleme pe care tu le-ai creat și apoi le-ai ignorat sau le-ai desconsiderat. Toate acestea se întorc acum împotriva ta.

Horoscop 6 august 2018 – Pești

S-ar putea să îți fie afectat somnul în perioada următoare și din acest motiv să apară și unele probleme de sănătate. Este foarte important să îți protejezi liniștea interioară.

Lasă un răspuns

Top