You are here
Home > NEWS > Articole > Violenţe acum forteaza intrarea in Guvern la Piaţa Victoriei. Jandarmi alearga protestatari prin piata LIVE VIDEO
loading...

Violenţe acum forteaza intrarea in Guvern la Piaţa Victoriei. Jandarmi alearga protestatari prin piata LIVE VIDEO

Ciocniri violente la protestul diasporei din Piaţa Victoriei. Jandarmi bătuţi 2 , protestatari 447 au primit ingrijiri medicale

Câteva mii de persoane se află deja în Piaţa Victoriei pentru mitingul diasporei, programat pentru astăzi, 10 august. Manifestanţii au încercat să pătrundă în sediul Guvernului, însă au fost blocaţi de jandarmi.

Protestatarii au provocat mai multe incendii pe străzile adiacente Pieței Victoriei.

Ciocniri violente au avut loc la protestul diasporei din Piaţa Victoriei. Mai mulți jandarmi au lovit gravide si copii minori

Din imaginile surprinse de la fața locului, se poate vedea cum câțiva doi jandarmi, între care o femeie, au fost prinşi la un moment dat între protestatarii violenţi, care au început să îi lovească.

Cei doi jandarmi au fost scoşi de un grup de manifestanţi paşnici, care au făcut scut uman în jurul celor doi jandarmi şi i-au escortat până la un grup de jandarmi, care nu au intervenit pentru a-şi salva colegii.

Scutierii au intrat în forţă în manifestanţi, atacând cu grenade cu gaze lacrimogene şi folosind tunul cu apă. Oamenii au fost luaţi prin surprindere şi au încercat să fugă pe bulevardele din jur.

(Actualizare): Un grup de protestatari au aprins o torţă chiar lângă jandarmi şi au încercat să producă un mic incendiu. În cele din urmă, jandarmii au reuşit să stingă focul.

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top