You are here
Home > Actualitate > Jandarmeria cere ajutorul cetăţenilor pentru identificarea celor care au furat două arme de foc de la doi jandarmi
loading...

Jandarmeria cere ajutorul cetăţenilor pentru identificarea celor care au furat două arme de foc de la doi jandarmi

Două pistoale de nouă milimetri au fost furate, vineri seara, de persoane care participă la protestul din Piața Victoriei, potrivit informațiilor apărute în spațiul public.

UPDATE 00.50: Structurile MAI au fost mobilizate pentru identificarea persoanelor care au sustras armele individuale ale celor doi jandarmi care au fost loviți cu bestialitate de mai multe persoane în Piaţa Victoriei.

Astfel, sunt analizate imaginile care surprind momentul respectiv pentru identificarea acelor persoane.

„Cazul va fi preluat de Parchetul competent. Facem apel la toți cetățenii care au informații să anunțe Poliţia Române.”

ORA 00.30: În acest context, Jandarmeria Română a precizat că nici nu confirmă și nici nu infirmă informațiile și că va reveni ulterior cu informații.

„Referitor la informația conform căreia au fost sustrase arme aparținând jandarmilor, protestul este in desfășurare, ca și acțiunile Jandarmeriei. Nu vă putem nici confirma, nici infirma. Se fac verificări și, în momentul in care vom avea datele despre informațiile solicitate, vi le vom comunica imediat”, au precizat reprezentanții Jandarmeriei.

Structuri ale MAI au fost mobilizate pentru identificarea persoanelor care au furat armele a doi jandarmi din Piaţa Victoriei. MAI face apel la toţi cetăţenii care au informaţii referitoare la acest incident sau la făptaşi, să anunţe Poliţia Română.

One thought on “Jandarmeria cere ajutorul cetăţenilor pentru identificarea celor care au furat două arme de foc de la doi jandarmi

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top