You are here
Home > Accidente > Viceprimarul comunei Balteni, (Paniu) Nicolae Grigore, a murit, luni seara, dupa ce un tub din beton, greu de circa 800 de kilograme, a cazut peste el
loading...

Viceprimarul comunei Balteni, (Paniu) Nicolae Grigore, a murit, luni seara, dupa ce un tub din beton, greu de circa 800 de kilograme, a cazut peste el

Nicolae Grigore, viceprimarul comunei oltene Balteni, a murit strivit de un tub de canalizare Tragedia s-a petrecut în timp ce viceprimarul supraveghea descărcarea, dintr-un TIR, a mai multor tuburi din beton ce urmau să fie folosite la construirea unor podețe.

„Supraveghea descărcarea unor tuburi pe care vrem să le folosim la niște podețe. TIR-ul a venit seara și el supraveghea manevrele de descărcare. Nenorocirea s-a întâmplat la ora 21.10, chiar când se descărca ultimul tub. Ne pare foarte rău, un om de toată isprava. Dumnezeu să-l ierte și să îl odihnească”, a spus primarul din Bălteni, Tudor Marineață.

Cazul a fost preluat de către polițiști, care fac cercetări pentru ucidere din culpă și neluarea măsurilor legale de securitate în muncă. Tragedie in Olt! Viceprimarul comunei Balteni, Nicolae Grigore, si-a pierdut viata dupa ce a fost strivit de un tub de canalizare din beton, greu de aproximativ 800 de kilograme. Potrivit primarului Tudor Marineata, viceprimarul supraveghea luni seara (20 august) descarcarea unui TIR incarcat cu tuburi de canalizare din beton. „La ultimul tub, cand sa-l dea […] The post Nicolae Grigore, viceprimarul comunei oltene Balteni, a murit strivit de un tub de canalizare appeared first on Cancan.ro.

Viceprimarul era tată a două fete și bunic. Înmormântarea va avea loc, cel mai probabil, joi.

În paralel cu Poliția, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Olt a demarat o anchetă în cazul morții viceprimarului comunei Bălteni, strivit, luni seară, de un tub din beton în timp ce era descărcat dintr-un TIR.

În urma verificărilor, inspectorii de muncă vor stabili dacă evenimentul a fost un accident de muncă.

„Am deschis un dosar în acest caz, o să cercetăm și noi evenimentul. Chiar eu am fost aseară acolo, împreună cu un inspector de muncă. În jurul orei de 20.30, în timp ce asista la descărcarea unor tuburi din beton, manevră care se făcea cu ajutorul unui buldoexcavator al primăriei, viceprimarul a fost surprins de unul dintre tuburi, chiar de ultimul tub. Probabil că tubul a sărit peste pana de asigurare și l-a surprins, accidentându-l mortal. Vom vedea dacă era sau nu era în timpul programului de lucru. Tocmai asta va stabili ancheta după verificări, dacă este sau nu este vorba despre un accident de muncă”, a declarat, pentru OLT-ALERT, șeful ITM Olt, Cristian Ungureanu.

Viceprimarul comunei Bălteni, Nicolae Grigore, a murit, luni seară, după ce un tub din beton, greu de circa 800 de kilograme, a căzut peste el.

Lasă un răspuns

Top