You are here
Home > Actualitate > Cel mai frumos cadou pentru români de centenar: 100 de ani de pușcărie pentru Dragnea și Vâlcov!?¬
loading...

Cel mai frumos cadou pentru români de centenar: 100 de ani de pușcărie pentru Dragnea și Vâlcov!?¬

A venit momentul să recunoaștem că ăsta ar fi cam cel mai frumos cadou de centenar, mai frumos decât concertele lu’ Firea, mai frumos decât orice. Ar fi un cadou atât de frumos că cei mai mulți dintre noi ar fi de acord să se primească tot acum și cadoul pentru următorul centenar, ca să nu se supere domnii Tăriceanu și Rovana că au rămas pe dinafara. Pe dinafara celulei.

Liderul PRO România, Victor Ponta, acuză că liderul PSD Liviu Dragnea vrea ca prin Legea offshore să scape de pușcărie cu ajutorul liderului SUA, Donald Trump.

“A fost un subiect confiscat pentru un interes personal, ca să facă Dragnea o poză cu Trump sau că Trump îi scapă de închisoare pe Dragnea și pe Vâlcov, după cum vedeți, Trump nu prea poate să îi scape pe apropiații lui, mă îndoiesc că se ocupă să îi scape pe Dragnea și Vâlcov de la închisoare. Este foarte clar că în formula actuală România nu va avea investiții și că atunci când vom avea nevoie de gaze vom importa din Rusia. Nu știu dacă Dragnea și Vâlcov fac internționat jocul Rusiei, probabil nu, dar noi nu vom mai vota niciun fel de propuneri aduse de Liviu Dragnea la Legea offshore”, a anunțat astăzi Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Top