You are here
Home > Actualitate > Pirelli si-a scos salariatii la curatenie in Padurea Strehareti din Slatina
loading...

Pirelli si-a scos salariatii la curatenie in Padurea Strehareti din Slatina

Actiunea anuala de ecologizare a avut loc sambata, cu ocazia Zilei Nationale a Curateniei, angajatii producatorului de anvelope sustinand astfel cel mai mare program eco “ Let’s Do It, Romania!”

Ani in urma o creatoare de moda din Slatina facea cariera la Milano Pirelli Romania s-a implicat si anul acesta in actiunea de voluntariat desfasurata in Slatina judetul Olt in cadrul programului national de curatenie “Let’s Do It, Romania!”. Peste 320 de salariati au strans gunoaiele din zona Padurii Strehareti, aceeasi locatie ca si din 2010. “In afara obiectivului evident, curatarea “Padurii Strehareti” de deseuri, actiunea a avut si o importanta componenta de educare si responsabilizare a locuitorilor municipiului Slatina, in ceea ce priveste grija fata de mediul inconjurator.

Pirelli Romania a ales sa sprijine si in acest an programul national “Let’s Do It, Romania!”, considerand ca doar prin unirea fortelor si puterea exemplului lucrurile se pot schimba”, au declarat angajatii, Pirelli Tyres Romania.

Exemplul dat privind initiativa eco nu este singurul in care s-a implicat compania. Anul trecut, Pirelli a reusit implicarea a peste 350 de voluntari in proiectul “Impreuna pentru Slatina”, desfasurat in parteneriat cu Primaria Slatina.

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top