You are here
Home > Actualitate > Traian Băsescu, Loveste acum si aseara târziu în noapte, anticipeaza: Dragnea câștigă, Firea pierde!
loading...

Traian Băsescu, Loveste acum si aseara târziu în noapte, anticipeaza: Dragnea câștigă, Firea pierde!

Fostul șef al statului, Traian Băsescu nu poate să adoarmă până când nu face o previziune în legătură cu rezultatul CEx al PSD-ului de vineri: Liviu Dragnea va avea câștig de cauză, chiar dacă pe termen scurt.

Ce a postat fostul președinte pe pagina sa de Facebook:

„Dragnea, ajuns deja un cadavru politic, dar unul crescut la școala grea a administrației locale, va câștiga. Firea, crescută la școala de propagandă și șmecherii a pușcăriașului Voiculescu, va pierde. La sfârșitul zilei, PSD va ieși șubrezit iar Firea „dezbrăcată” și arătată în toată „splendoarea” caracterului ei de antenistă eșuată prin politică . Dragnea va pleca, dar către sfârșiitul anului și nu pe mâna voiculescienei Firea.”

În postarea sa, Traian Băsescu nu uită să-l ironizeze și pe Ludovic Orban:„Sică, ce bună ar fi fost acum o moțiune de cenzură deja înregistrată la Parlament.”

Părerea fostului șef al statului despre PSD, postată acum două zile pe pagina sa de Facebook este:

„PSD-ul este cel mai mare focar de pestă porcină africană din țară. Și când mă gândesc că boala nu se tratează…”

Astăzi, de la ora 12:30, trebuia sa aiba loc ședința Comitetului Executiv (CEx) care a intarzaiat cu 1h inceperea… în care șeful PSD se va afla față în față cu liderii social-democrați care îi cer demisia imediată din fruncțiile de președinte al partidului și al Camerei Deputaților. O miză uriașă pentru Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Top