You are here
Home > Actualitate > BREAKING NEWS: Tsunami în Indonezia, după cutremurul de 7,5. Video cu momentul când valurile uriaşe lovesc ţărmul
loading...

BREAKING NEWS: Tsunami în Indonezia, după cutremurul de 7,5. Video cu momentul când valurile uriaşe lovesc ţărmul

Momentul când un tsunami loveşte ţărmul după cutremurul de 7,5 din Indonezia © Twitter

Un video cu un tsunami care loveşte în Indonezia a fost difuzat de televiziunile din această ţară. Valurile uriaşe care lovesc ţărmul s-au produs după un cutremur cu magnitudinea de 7,5 pe Scara Richter, din Insula Sulawesi.

Înregistrarea video a fost făcută pe ţărmul oraşului Palu, din Insula Sulawesi.

Cameramanul amator filmează de la înălţime marea. Un val uriaş se năpusteşte către ţărm şi spulberă construcţiile de pe plajă. Panicaţi, oamenii fug.

Valuri tsunami de 2 metri înălţime
Înainte ca valul să lovească, pe plajă erau unele distrugeri, semn că un alt val se revărsase înainte.

Un alt video arată distrugerile provocate de tsunami. Mai ales în zona plajei, construcţiile au fost grav avariate de valurile puternice. Străzile din apropierea ţărmului sunt inundate.

Autorităţile indoneziene, care au emis, de altfel, şi o alertă de tsunami, au confirmat că valuri uriaşe au lovit uscatul. Potrivit Reuters, care citează martori, valurile au avut aproximativ 2 metri înălţime.

Oraşul Palu a fost grav afectat şi de cutremurul de 7,5 care a s-a produs în insula Sulawesi. Seismul a avut epicentrul la adâncimea de 10 kilometri şi a fost urmat de numeroase replici. De asemenea, cu câteva ore înainte, un alt cutremur puternic, de 6,1, s-a produs în insula indoneziană Sulawesi.

Tsunami în Indonezia

sursa: twitter.com

Lasă un răspuns

Top