You are here
Home > Accidente > Viral din junglă! „Omul peșterii” a invitat o rusoaică răvășitoare în caverna sa, iar ea a spus „DA”
loading...

Viral din junglă! „Omul peșterii” a invitat o rusoaică răvășitoare în caverna sa, iar ea a spus „DA”

„Omul peșterii” invită o rusoaică răvășitoare în caverna sa, iar ea spune „DA” © The Cave Man 2018 | Facebook

Omul Peșterii chiar există și locuiește, bineînțeles – de unul singur, pe o insulă din Taailanda. Și, recent, a făcut o cucerire care a devenit virală pe internet. Fără să-și facă prea multe probleme, sălbaticul tailandez a invitat o rusoaică în propria cavernă, iar aceasta a spus „DA”. Nu știm prea bine ce s-a întâmplat mai departe, la lumina stelelor, însă a urmat o fotografie pe Facebook și cam 10.000 de share-uri.

Postarea, devenită virală pe internet – deși unii o consideră de-a dreptul înspăimântătoare – îl arată pe Jatuphum Losiri, zis „Omul Peșterii”, în vârstă de 48 de ani, alături de o frumoasă rusoaică, cea mai nouă „pradă” ademenită în cavernă.

Totul s-a întâmplat după ce „Omul Peșterii” a zărit, de pe motocicletă – da, e și biker – o tânără ce i-a răpit inima, în fața unui magazin. Mu a stat prea mult pe gânduri. „M-ai întrerupt. Mergeam spre casă, dar din cauza frumuseții tale am fost nevoit să mă întorc. Simțeam nevoia să îți vorbesc și să văd dacă ești la fel de frumoasă și pe interior”, a deschis conversația „Omul Peșterii”.

Rusoaica nu s-a putut abține și a râs, moment în care Jatuphum Losiri a scos asul din mânecă: „E ultima ta șansă să mă cunoști. Hai să găsim un loc liniștit și să ne așezăm”.

Ezitantă, tânăra a făcut ceva opoziție, dar slabă, pentru că „Omul Peșterii” a dezarmat-o pe loc. „Știu cum te simți. Ești în altă țară, departe de casă, și un străin îți cere să mergi cu el. Nu te teme, nu sunt periculos. Mergem aproape. Poți să țipi după ajutor dacă te simți neconfortabil”.

A fost fraza care a dus-o pe rusoaică direct în cavernă.

Însă povestea nu s-a terminat aici. Câteva ore mai tîrziu, „Omul Peșterii” a postat o altă fotografie, în care apărea, în mod bizar, o altă femeie!

„Nu contează cât de obosit sunt, tot la șase dimineața mă trezesc. Fac cafeaua și meditez. Cineva încă doarme”, a punctat el, pentru siguranță. Ulterior, din motive necunoscute, postarea a fost ștearsă.

Acum 2 min Omul Pesterii a postat iar:

Pentru băieţii care obişnuiau să mă întrebe despre tehnica de flirt, aş vrea să mă asculţi. Numărul 1, meditează, calmează-te, concentrează-te pe mintea ta în fiecare zi, pentru că majoritatea femeilor le plac bărbaţii cu mintea sclipitoare.
Numărul 2, uită-te la auto-gândire, dacă există vreo idee despre orientarea sexuală sau vina sexuală. Ruşinea sexuală este în minte. În cazul în care ar trebui să scape de aceste idei, ar trebui să fie în măsură să se uite la sex pentru a fi natural și natural frumusețe.
Hai s-o facem azi.

Jatuphum Losiri s-a mutat în peștera liberă acum aproximativ opt luni și a devenit vedetă pe internet, scrie zilnic aproape pe net.

Partea frumoasa cu RUSOAICA

Rusoaica partea a 2-a.
După ce s-a urcat pe motocicleta mea, am călărit-o pe o plajă pe drum, aşa că am vorbit unul cu altul, să avem încredere, să avem încredere unul în celălalt, şi când am ajuns, plaja a trebuit să parcheze şi să meargă pe plajă. ……. Într-un timp, cu cât mergem mai mult, cu atât mai mult simţim că ne înţelegem într-un anumit nivel, şi înainte de asta, i-am spus deja că locuiesc într-o peşteră pe plajă când mergem până la capătul plajei. În faţa lemnului pe care trebuie să-l trecem, întreabă-mă: ” o să ne mai plimbăm
” da d-le :” am răspuns cu o notificare cum reacţionează. Părea calmă, fără panică, aşa că am ştiut că are încredere în mine, iar eu am spus-o în continuare :” de acum înainte, va fi un hamac. Vrei să te duci? ” glumesc, eşti nebun? De ce te-ai sunat?
Când am ajuns la peşteră, care la vremea aceea, vremea era foarte fierbinte. De obicei, timpul era în peşteră, n-aş purta haine, aşa că i-am spus, ” o să-mi schimb hainele. Nu intra în panică, ea se uită la mine şi spune,”am văzut” am râs, apoi am fost dezbrăcat, dezbrăcat, şi apoi am luat o pungă de haine pentru a-mi acoperi fundul, şi apoi am stat să vorbesc cu el, am avut o mulţime de lucruri pentru a ne înţelege. Îmi place de tine, şi ştiu că-ţi place de mine ” vreau să te sărut şi să mă uit direct în ochii ei. Ea este contactul vizual cu mine şi apoi mi-a răspuns: ” nu am zâmbit şi mi-a răspuns,” mă voi întoarce în 5 Minute, apoi te voi întreba din nou apoi vorbim despre o mulțime de lucruri. Când va trece timpul, o voi întreba din nou dacă pot să te sărut. Răspunsul este, nu, eu râd şi continui să spun, atunci voi continua să cer o vreme până când voi spune da.
A râs.
Am întrebat-o de ce nu m-a sărutat, aşa că mi-a spus că relaţia ei nu era atât de frumoasă, că avea şi un trecut, aşa că nu era pregătită să-şi deschidă mintea.
Continuăm să vorbim până când soarele va fi aproape gata, pentru că mâine dimineaţă va trebui să plece de pe insulă, şi spune că vrea să se întoarcă la adăpost să se pregătească pentru mine, şi să mă întrebe dacă pot s-o sărut. ……. Apoi te-am călărit de unde te-am luat, apoi ne-am mers pe plajă la motocicleta mea. Când vine vorba de zonă, cazarea ei e parcată. Am fost în contact vizual pentru o lungă perioadă de timp. M-am mutat mai aproape de ea. Faţa se apropie de faţa ei încet, pentru a fi un semn, să ştie că o voi săruta, şi apoi mi-a răspuns, nu, am râs şi apoi am spus, ceartă, ascultă, când te întorci la Rusia, dacă e vreo problemă, poţi să mă suni oricând. Ea i-a răspuns. Dacă eu sunt fericit, poți să mă suni? Pot să râd. Voi fi fericit. Dacă vrei să mă suni, o să mă simt foarte bine. Dar dacă nu-l vrei, e în regulă.
Am fost pe partea de sus a masinii, pornirea motorului, ea a plecat cu o privire la mine pentru ultima data inainte de a ma intorc la mine

sursa: facebook.com

Lasă un răspuns

Top