You are here
Home > Actualitate > Cetateni Judetului OLT au votat si au pupat
loading...

Cetateni Judetului OLT au votat si au pupat

Politruci de carton ai judetului OLT au incercat o figura si au reusit sa scoata la acest referendum supravegherea video si electronic din sectile de vot.

Va intrebati probabil, DE CE?

Pregateau ceva surprize prin redefinirea numelui OLT in OLT-Romanati, de ce bani aruncati pe geam fara nici o noima. De Ce ar face ei pentru dumneavoastra bine si bun, spitale, scoli, drumuri etc.

Cu o prezenta mare la VOT spre surprinderea tuturor reuseau acest demers nonsens.

In Judetul OLT in acest wk, 6 si 7 octombrie 2018 votanti le-au dat un sut in dos si mult boicot.

Era nevoie de o prezenta la vot de minim 30% pentru ca cele doua referendumuri sa poata fie validate, iar schimbarile propuse de acestea sa aiba loc. Dar au votat si au pupat suficiente voturi si pupaturi pentru redefinirea familiei sau pentru schimbarea denumirii judetului OLT in OLT-Romanati fara o noima. Pentru ca familia sa fie redefinita in Constitutiei drept „casatoria intre un barbat si o femeie”, era nevoie ca jumatate plus unul dintre cei prezenti la vot sa raspunda cu DA la referendumul national aflat in derulare. Dar numai daca se vor prezenta la urne cel putin 30% din populatia cu drept de vot. Daca referendumul va fi validat. Referendumul local era validat in aceleasi conditii ca si cel national. Daca acest lucru se intampla, atunci procedura era una diferita, care se va finaliza prin elaborarea unei legi.

Oltenii asteptati la vot au pupat si votat pentru a le raspunde Politrucilor de carton cu DA sau NU la doua intrebari: „Sunteti de acord cu atribuirea denumirii Olt-Romanati judetului Olt? Si „Sunteti de acord cu legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma aprobata de Parlament?”

Conform BEC au OLT fost:
379 secti de vot organizate
369.349 numar de cetateni cu drept de vot in tot judetul OLT
85.822 votanti care au votat pe liste de resedinta
12.907 de votanti pe lista suplimentare
1.708 de votanti cu urna mobila
100.437 total voturi exprimate
27,19 % procentajul din toti cetateni cu drept de vot din judetul OLT.

Lasă un răspuns

Top