You are here
Home > Accidente > Iubitul Elenei Udrea, tatăl micuţei Eva, dezvăluie cum a fost prinsă Udrea de Interpol
loading...

Iubitul Elenei Udrea, tatăl micuţei Eva, dezvăluie cum a fost prinsă Udrea de Interpol

La şase zile de când a fost arestată în Costa Rica, Elena Udrea a vorbit în exclusivitate cu trimisul nostru la San Jose. Spune că îi e dor de copil şi speră să fie eliberată după recurs. Şi cere verificarea documentelor în baza cărora Interpol a ridicat-o de pe stradă.

Revoltat de acţiunea agenţilor este şi iubitul ei. Într-un interviu exclusiv, Adrian Alexandrov a vorbit despre suferinţa fetiţei născute în urmă cu două săptămâni.

Adrian Alexandrov: Am fost opriţi de 4 agenţi, două femei, doi bărbaţi. S-au prezentat că sunt de la Interpol şi că Elena ar trebui să îi însoţească. Atât eu, cât şi Elena, eram panicaţi, pentru că nu ne aşteptam la aşa ceva.

Din apartamentul cu trei camere din San Jose în care locuieşte Elena Udrea, logodnicul ei, Adrian Alexandrov, povesteşte momentul reţinerii. În momentul acela, se plimbau împreună cu fetiţa lor nou-născută.

Adrian Alexandrov: Eu nu m-am gândit decât la ce voi face cu copilul. Le-am explicat: Domnule, dar copilul trebuie să mănânce, în maxim jumătate de oră. Noi ne duceam spre casă tocmai pentru că Elena trebuia să hrănească fetiţa. De ce au acţionat în acest fel, nu ştiu. Plus că atât Elena, cât şi Alina, au acest statut de refugiat provizoriu.

Însă autorităţile costaricane au replicat că nu au cunoştinţă de acest certificat provizoriu pe care fostul politician susţine că a reuşit să-l obţină. Abia în cursul acestei seri, avocaţii care o reprezintă pe Udrea vor merge să depună documentul la dosar.

El va fi prezentat şi judecătorilor, când aceştia vor analiza contestaţia la arest preventiv a fostului ministru condamnat la închisoare în România. Şedinţa de judecată ar trebui să aibă loc curând şi Elena Udrea va vorbi atunci şi despre statutul de proaspătă mamă. Speră ca judecătorii să o plaseze în arest la domiciliu.

Adrian Alexandrov: Elena suferă foarte mult după copil, pentru că s-a chinuit foarte mult să aibe acest copil. Iar copilul, în momentul de faţă, este dependent de mamă. Elena ar trebui în mod normal să fie lângă el, pentru că, fiind născut mai devreme, are o nevoie vitală de ea.

În lipsa mamei, Alexandrov a postat pe Facebook o fotografie nouă, în care îşi ţine în braţe fetiţa în vârstă de trei săptămâni.

Alexandrov spune şi că se teme pentru siguranţa lui: Pentru că în partea asta a lumii, inclusiv în Costa Rica, se tot vorbeşte de răpiri, de sechestrări, de răscumpărări; atât eu cât şi ele pot deveni o ţintă în orice moment.

Statul român are două luni la dispoziţie să dovedească necesitatea extrădării. Udrea are de executat 6 ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu, sentinţă finală în dosarul Gala Bute.

sursa: youtube.com

Lasă un răspuns

Top