You are here
Home > Actualitate > ULTIMA ORA: Criminalul de la Slatina sa Predat
loading...

ULTIMA ORA: Criminalul de la Slatina sa Predat

Speriat și hăituit, Ion Șerban, autorul crimei odioase din Slatina, s-a predat sâmbătă seară polițiștilor de la Transporturi Feroviare Craiova.

După ce și-a înjunghiat cu sânge rece victima, autorul crimei din noaptea de vineri spre sâmbătă s-a urcat în primul tren și a părăsit județul. Polițiștii olteni l-a căutat însă acesta se afla deja într-un alt județ.

El s-a predat polițiștilor de la Transporturi Feroviare Craiova și potrivit primelor date și-a recunoscut crima. A pus totul pe seama consumului de alcool și a circumstanțelor în care s-a aflat în momentul faptei. Ion Șerban va fi preluat procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care îl va audia în vederea stabilirii faptei comise cu sânge rece.

Citeste si: Uluitor, CRIMA Care A ÎNGROZIT O ȚARĂ Întreagă. BĂRBATUL Cu GLUGA ATACA La SLATINA

Bărbatul dat în urmărire generală după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 12/13 octombrie 2018, i-a aplicat trei lovituri de cuţit unui bărbat de 44 ani, din Slatina, acesta decedând, s-a predat.

UPDATE Cine este criminalul care a omorât un bărbat la Slatina. P… Un bărbat a murit înjunghiat, iar un tânăr a fost rănit. Incidentul a … Ion Şerban, din Urzica, pe care poliţiştii l-au dat în urmărire generală sâmbătă, 13 octombrie 2018, s-a predat la Poliţia TF din Craiova. „O echipă de la Olt a plecat spre Craiova, urmează să fie adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt şi să-l audiem“, a declarat procurorul de caz, Sergiu Niţu. Ion Şerban a ajuns la o altercaţie cu victima, Ion Pietroşel, în noapte de vineri spre sâmbătă, după ce criminalul i-a făcut avansuri concubinei victimei. Pentru aceeaşi femeie a intervenit un alt bărbat, Dragoş Stănescu, moment în care Ion Şerban l-a atacat cu un cuţit pe Stănescu. A sărit în ajutor Pietroşel, cel din urmă primind de la Ion Şerban trei lovituri de cuţit în inimă. Victima a fost transportată la spitalul din Slatina, dar a decedat pe masa de operaţie.

UPDATE: Ion Șerban, autorul crimei din Slatina, s-a predat, sâmbătă, politistilor de transporturi feroviare din Craiova, informează presa.

Potrivit unui comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, bărbatul se numeşte Ion Şerban din comuna Urzica

Acesta i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit victimei, conflictul pornind de la o serie de avansuri pe care criminalul le-a făcut concubinei bărbatului ucis.

„Pe fondul consumului de alcool si al unor discutii contradictorii cu victima S. D. I. pe tema avansurilor facute martorei M.V.G.(concubina victimei P.I.), a luat un cutit si i-a aplicat o lovitura victimei S. D. I., moment in care intervine victima P. I., astfel că suspectul se indreapta spre acesta si îi aplica cu acelasi cutit un numar de 3 lovituri, toate in zona pieptului (inima). Imediat dupa savarsirea faptei, suspectul Serban Ion fuge de la fata locului, si cu toata că este urmarit de prima victima, respectiv S. D. I, reuşeşte să scape”, se arată în comunicatul remis de parchet.

Procurorii mai arată că moartea victimei „s-a datorat insuficientei cardio-circulatorii acute consecinta a 3 plagi taiate intepate cu interesare cardiaca si pulmonara cu hemoragie interna consecutive. Leziunile traumatice s-au putut produce cu corp taietor intepator. Intre leziunile traumatice si deces exista legatura de cauzalitate neconditionata”.

Ion Şerban a fost dat în urmărire şi în consemn la frontieră şi se efectuează activităţi specifice de depistare şi reţinere a acestuia.

Ştirea iniţială

Victima a fost agresată de un bărbat încă necunoscut, în Piața Gării din Slatina. Un tânăr în vârstă de 24 de ani, tot din Slatina, care a observat încăierarea dintre cei doi, a intervenit însă a fost şi el rănit, conform Realitateadeolt.net.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că victimele ar fi fost înjunghiate de o persoană.

„În noaptea de 12 spre 13 octombrie am fost sesizaţi prin 112 despre faptul că, în zona gării din municipiul Slatina, a avut loc o altercație spontană, între trei bărbați, doi dintre aceștia fiind loviţi cu un corp înţepător. În urma loviturilor, o victimă a decedat. Echipa operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale s-a deplasat la faţa locului. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt“, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top