You are here
Home > Accidente > ULUITOR: O Şoferiţa de TIR din Brăila amendată pentru o postare pe facebook a scris un mesaj obscen la adresa Poliţiei
loading...

ULUITOR: O Şoferiţa de TIR din Brăila amendată pentru o postare pe facebook a scris un mesaj obscen la adresa Poliţiei

Şoferiţa de TIR din Brăila amendată pentru o postare pe facebook a scris un mesaj obscen la adresa Poliţiei (Militia)

Şoferiţa de TIR din Brăila amendată pentru o postare pe facebook a scris un mesaj obscen la adresa Poliţiei. Femeia a primit o amendă de 500 de lei, pe care a anunţat că o va contesta ăn instanţă.

„Am comentat la Eparu Ionuț, taximetristul care a pățit ce a pățit cu poliția, iar poliția a venit acasă la mine și mi-a dat citație să mă prezint la secție pentru a mă amenda. Pentru că mi-am spus parerea mea vis-a-vis de poliție. Cu asta se ocupă în ziua de azi Poliția Română. Le-am spus: eu lucrez ca șofer de tir și nu am luat niciodată nicio amendă pentru nimic și iau pentru asta?”, a declarat pentru Jurnalul de Brăila, Spiridon Dana Dănuța.

Multă lume s-a întrebat însă ce a scris şoferiţa, de i-a determinat pe poliţişti să o caute acasă, pentru a-i înmâna amenda. Mesajul ei e de-a dreptul obscen, nu doar critic la adresa Poliţiei.

„Poliţia p… Nişte scârbe incompetente care se cred regi dacă poartă haina poliţiei pe ei dar nu are nicio relevanţă cu prostia din capul lor.”, e mesajul lăsat la comentarii de şoferiţă, la o postare legată de un incident petrecut duminica trecută, când un taximetrist a fost amendat pentru tulburarea liniștii publice.

Mai multe ziare au scris despre acest incident, având în vedere faptul că taximetristul l-a filmat pe agentul care l-a încarcerat, acesta din urmă, refuzând să se prezinte.

sursa facebook.com

Lasă un răspuns

Top