You are here
Home > Actualitate > Maria Dragomiroiu, a criticat vehement inițiativa ANAF de a fi impozitate nunțile:”Alţii fură şi nici nu plătesc…”
loading...

Maria Dragomiroiu, a criticat vehement inițiativa ANAF de a fi impozitate nunțile:”Alţii fură şi nici nu plătesc…”

Maria Dragomiroiu a comentat cea mai recentă decizie a celor de ANAF, și anume impozitarea nuntașilor. Cum artista este adesea invitată să cânte la astfel de evenimente, regulile Fiscului nu par să fie tocmai pe placul interpretei de muzică folclorică. Aceasta a susținut că noua lege a celor de la ANAF nu reprezintă o prioritate în România și că realele probleme apar în situația celor care fură și pe care nimeni nu îi prinde.

Maria Dragomiroiu, în vârstă de 62 de ani, este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară din România. Cum conducerea ANAF a anunțat că de acum în colo va trimite notificări proaspeților căsătoriți pentru ca aceștia să declare ce artist a cântat la nuntă, ce fotograf le-a asigurat înregistrarea evenimentului sau de ce servicii de restaurant au beneficiat, pentru ca toate acestea să poată fi impozitate, cântăreții care sunt adesea chemați să le ofere nuntașilor o seară de neuitat nu au primit tocmai bine vestea, probabil.

Deși mulți dintre artiști s-au abținut de la comentarii în legătură cu noua lege a Fiscului, acesta nu este și cazul Mariei Dragomiroiu, care a criticat vehement inițiativa de a fi impozitate toate persoanele care fac, practic, ca una dintre cele mai fericite zile din viața mirilor să rămână una memorabilă. Interpreta de muzică folclorică a susținut că țara noastră se confruntă cu probleme mai importante și că nu este normal ca unui artist „amărât” să-i fie impozitați și puținii bani pe care îi câștigă. Maria Dragomiroiu susține însă că ea și-a plătit întotdeauna impozitele.

Reacția Mariei Dragomiroiu, după noua lege ANAF
„Eu mi-am plătit tot timpul impozitele, am firmă şi nu am niciun fel de problemă. Dar nu aici este plusul care să ajute ca în România să se trăiască bine. Nu de aici se ridică PIB-ul sau România va face mai mulţi bani la buget. Se iau bani cu milioanele de euro în România, acolo să se umble! (VEZI , MAI JOS, CE A SPUS PEPE …)

Noi aducem un pic de bucurie oamenilor, nu la lăutarii amărâţi care muncesc şi stau în picioare. Ei nu fură, muncesc. Alţii fură şi nici nu plătesc. Eu mi-am plătit tot timpul pentru că vreau să stau cu capul liniştit pe pernă. Dar sunt oameni amărâţi care abia aşteaptă să vină sâmbăta să ia şi ei două, trei sute de lei ca să trăiască până săptămâna viitoare. Să mai dea şi din ăia? Nu e normal. Foarte rău că nu ne mai revenim şi noi la normal”, a declarat Maria Dragomiroiu, potrivit celor de la DCNews.

Cum au reacționat alți artiști
Deși mulți cântăreți preferă să nu comenteze în legătură cu acest subiect, doi dintre ei au ales să-și spună punctul de vedere, totuși. Jean de la Craiova nu s-a arătat foarte indignat de situație, iar Pepe, de asemenea, nu a fost deranjat de inițiativă, susținând că el este plătitor de taxe și așa ar trebui să fie: totul legal. Totuși, artistul consideră și el că „altele sunt problemele” țării noastre.

Pepe susține că nu are nimic de ascuns, plătindu-și mereu impozitele
„Legi din astea au mai fost… Ei ştiu mai bine ce legi dau, cum le aplică… Dacă ei aşa consideră, aşa să facă”, a fost declarația lui Jean de la Craiova.

„Să le ceară, eu am 3 firme din 2004. Tot ce fac, fac legal. Nu mă interesează pe cine vizează, nu e pentru mine. Eu respect legea, sunt plătitor de taxe. Nu am întârziat niciodată cu taxele, nici o lună şi nici o zi. Cred că sunt unul dintre cei mai corecţi artişti. Nu am primit niciodată vreo amendă de la ANAF. Însă sunt mulţi care nu vor să plătească cu tva. Oricum nu cred că vor putea controla ceva, cumva. Este o apă de ploaie, altele sunt problemele…”, a susținut și Pepe.

Lasă un răspuns

Top