You are here
Home > Actualitate > Primele imagini din casa unde a fost tranșat poliţistul din Lanurile, Brăila. Anchetatorii au găsit doar capul și picioarele (Video)
loading...

Primele imagini din casa unde a fost tranșat poliţistul din Lanurile, Brăila. Anchetatorii au găsit doar capul și picioarele (Video)

Primele imagini din casa unde a fost gasit transat fostul politist din Lanurile, Braila © captura video

Noi dezvăluiri ies la iveală în cazul descoperirii macabre din satul Lanurile, Brăila, unde un fost polițist local a fost găsit tranșat. Anchetatorii nu i-au găsit deocamdată decât capul și picioarele.

Secretul macabru a fost scos la iveală de surorile lui Mihalache Lupu, dat dispărut de soție în urmă cu doi ani.

Primele imagini din casa unde a fost gasit transat fostul politist din Lanurile, Braila

Pentru că au vrut să vândă casa în care nu mai stătea nimeni, femeile au venit să facă ordine în curte și i-au găsit picioarele îngropate într-o anexă a casei.

Primele imagini din casa unde a fost gasit transat fostul politist din Lanurile, Braila

„Erau înfășurate într-un cearșaf și într-o pătură”, spune o localnică.

La o zi, anchetatorii i-au găsit și capul, în podul casei.

Primele imagini din casa unde a fost gasit transat fostul politist din Lanurile, Braila

Soţia este suspect principal şi a fost reţinută în urmă cu scurt timp. Însă femeia susţine că nu ea a comis crima odioasă.

Primele imagini din casa unde a fost gasit transat fostul politist din Lanurile, Braila

Ea le-a spus apropiaţilor şi vecinilor că ar fi părăsit-o şi a plecat în Germania. Deși s-a făcut anchetă și atunci, nu s-a găsit nicio dovadă a omorului.

Soţia fostului poliţist din Lanurile, bănuită că și-a tranșat bărbatul: capul a fost găsit în pod, iar picioarele îngropate în curtea casei

Primele imagini din casa unde a fost gasit transat fostul politist din Lanurile, Braila

Femeia a fost acum arestată. Are doi copii, de 10 şi 12 ani, pe care îi creşte primul ei soţ, care susține că era agresivă și cu el.

Răsturnare de situație în cazul fostului polițist comunitar din Lanurile, ale cărui picioare și craniu au fost găsite în gospodărie la doi ani de la dispariția acestuia.

Părți din corpul unui fost polițist comunitar au fost descoperite după doi ani de la dispariție în casa acestuia din satul Lanurile, comuna Viziru, județul Brăila, iar soția acestuia a fost reținută de polițiști.

Mihalache Lupu, căruia i se spunea „Meluță”, era dispărut de aproximativ 2 ani, după ce soția acestuia, cu 20 de ani mai tânără, a declarat că ar fi plecat la muncă în străinătate..

Soţia lui Lupu, reţinută de poliţiști
Potrivit debraila.ro, în februarie 2017, soția fostului polițist, care dispăruse de la sfârșitul anului 2016, a susținut că bărbatul ar fi plecat la muncă în străinătate.

Ea a declarat că bărbatul ar fi sunat-o din străinătate și i-a cerut să părăsească locuința, astfel că în casa respectivă nu mai locuia nimeni.

Potrivit unor martori, în cursul zilei de sâmbătă, surorile bărbatului, venite să facă ordine în gospodărie, au descoperit picioarele îngropate într-o anexă a gospodariei.

Echipajele de poliție chemate la fața locului au găsit, duminică, craniul bărbatului în podul casei.

Surse judiciare au declarat pentru debraila.ro că documentele victimei au fost găsite în WC din curtea casei.

„Capul a fost găsit în pod, iar picioarele în sopron. Documentele victimei au fost găsite în WC”, au precizat sursele citate.

Soția brăileanului a fost reținută pentru 24 de ore, urmând sa fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă.

Crimă oribilă în Lanurile, Brăila! Picioarele și craniul unui fost poliţist comunitar, descoperite în gospodăria lui, la doi ani de la dispariţie

Părți din corpul unui fost polițist au fost descoperite după doi ani de la dispariție în casa acestuia din satul Lanurile, comuna Viziru, județul Brăila.

(Actualizare): Soția fostului polițist a fost reținută de polițiști. Femeia este bănuită că și-a tranșat bărbatul și a declarat că acesta a plecat în străinătate.

Este vorba despre un fost polițist comunitar, Mihalache Lupu, zis „Meluță”, care a dispărut de aproximativ 2 ani, după ce soția sa a declarat că ar fi plecat la muncă în străinătate.

Potrivit unor martori, în cursul zilei de sâmbătă, surorile bărbatului, venite să facă ordine în gospodărie, au descoperit picioarele îngropate într-o anexă.

Echipajele de poliție chemate la fața locului au găsit, duminică, craniul bărbatului în podul casei.

Mihalache Lupu avea în jur de 50 de ani și era căsătorit.

Soția acestuia a susținut, atunci, că bărbatul ar fi sunat-o din străinătate și i-a cerut să părăsească locuința, astfel că în casa respectivă nu mai locuia nimeni.

Cazul a fost preluat de Parchetul Brăila.

Primul soţ al femeii acuzate că l-a tranșat pe poliţistul din Lanurile, Brăila, face dezvăluiri cutremurătoare

Deznodământ incredibil în cazul unui poliţist dispărut în urmă cu doi ani. Trupul bărbatului, găsit tranşat în locuinţa lui din Brăila. Soţia este suspect principal şi a fost reţinută în urmă cu scurt timp. Însă femeia susţine că nu ea a comis crima odioasă.

Omor calificat şi profanare de cadavre. Esta acuzaţia şocantă pe care anchetatorii i-o aduc soţiei fostului poliţist local. Omul a dispărut fără urmă la sfârşitul anului 2016.

Primul soț al Marianei Lupu povestește ce a spus aceasta în momentul dispariției celui de-al doilea ei soț.

Marin Chiscan, primul soț al Marianei Lupu: „A venit o maşină, l-a luat de la poartă şi dus a fost”.

Asta le-ar fi spus soţia lui apropiaţilor şi vecinilor, când au întrebat de el. Că ar fi părăsit-o şi a plecat în Germania. Anchetă s-a făcut, dar nu s-a găsit nicio dovadă a omorului atunci.

Abia acum, când surorile victimei au vrut să vândă casa în care nu mai stătea nimeni, i-au găsit trupul. Sau ce a mai rămas din el.

O localnică povestește cum au fost găsite picioarele bărbatului mort: „Aici, în coșarele acestea, înfășurate într-un cearșaf și într-o pătură”

Analizele de laborator au arătat că era vorba despre Mihalache Lupu. Fost poliţist local în satul Lanurile din judeţul Brăila. Mariana Lupu e acuzată şi de fostul ei soţ de violenţă.

Marin Chiscan, primul soț al Marianei Lupu: „Era agresivă, la noi da”.

Femeia a fost arestată. Are doi copii, de 10 şi 12 ani, pe care îi creşte primul ei soţ.

Femeia din Brăila acuzată că şi-a ucis şi tranşat fostul soţ: ‘Ăsta nu era motiv să îl omor eu’

Femeia din Brăila reţinută după ce a fost acuzată că şi-a ucis şi tranşat fostul soţ a declarat, astăzi că, în ciuda scandalurilor şi bătăilor încasate, nu ea l-a omorât pe bărbat şi că faptul că acesta era violent nu reprezintă un motiv pentru care să îl omoare.

Mariana Lupu, din satul Lanurile, comuna Viziru, a fost prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă după ce poliţiştii şi procurorii care au anchetat cazul au acuzat-o de moartea soţului.

Horoscop 23 octombrie 2018. Bârfe despre infidelitate, bani și o întâlnire amoroasă
În faţa jurnaliştilor, femeia a negat acuzaţiile.

„Ăsta nu este motiv să îl omor eu (n.r. bătăile primite de la bărbat). Nu sunt eu de vină”, a declarat Mariana Lupu.

Deşi a trecut un test poligraf şi a negat toate acuzaţiile ce i-au fost aduse, femeia în vârstă de 34 de ani a fost pusă sub acuzare.

Fostul soţ al femeii reţinute, Mihalache Lupu, în vârstă de 48 de ani, fost poliţist local, a dispărut, în urmă cu aproximativ doi ani.

Părţi din cadavrul fostului poliţist omorât şi tranşat au fost găsite, la sfârşitul săptămânii trecute, de surorile bărbatului, venite la casa acestuia din Lanurile pentru a face curăţenie.

Bărbatul figura ca persoană dispărută în baza de date a Poliţiei încă din luna decembrie 2016.

Fosta soţie, respectiv femeia reţinută acum şi acuzată de crimă, le-a spus atunci apropiaţilor că bărbatul a plecat în străinătate şi nu mai ştie nimic despre el.

Ulterior, femeia s-a mutat cu un alt bărbat, într-o altă localitate.

Fost poliţist, omorât şi tranşat în curtea casei din Lanurile
Sâmbătă după-amiază, surorile fostului poliţist local au mers la casa acestuia din satul Lanurile pentru a face curăţenie, având în vedere că locuinţa este abandonată.

La un moment dat, surorile au găsit, într-un grajd al casei, picioarele bărbatului. Femeile au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliţiei.

Anchetatorii au început cercetarea la faţa locului şi au mai descoperit craniul fostului poliţist, ascuns în podul casei.

De asemenea, hainele şi actele bărbatului au fost descoperite într-o hazna din curte.

Ciudat este faptul că, la data dispariţiei bărbatului, poliţiştii au mers în casa acestuia cu câini de urmă pentru a-l căuta, iar la acea vreme nu au fost găsite părţi ale cadavrului.

Mai mult, în timpul anchetei desfăşurate atunci, fosta soţie acuzată acum de crimă a fost testată cu aparatul poligraf şi a trecut.

sursa debraila.ro

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top