You are here
Home > Accidente > Se cauta PIROMANUL care a provocat incendiu devastator de la Găneasa
loading...

Se cauta PIROMANUL care a provocat incendiu devastator de la Găneasa

500 de baloti de paie si 20 de tone de cereale au ars scrum, intr-un incendiu izbucnit duminica dupa-amiaza, in localitatea Ganeasa. Focul ar fi fost pus intentionat, spun politistii, care au inceput o ancheta. Un alt incendiu s-a produs in acelasi timp, la o locuinta din municipiul Slatina. Pompierii au evacuat o butelie, care ar fi putut exploda in orice moment.

Doua incendii au izbucnit duminica, in acelasi timp, in localitatile Slatina si Ganeasa. La Ganeasa, pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, dupa ce un fanar a luat foc. Din fericire, indendiul nu s-a soldat cu victime. In prag de iarna, proprietarul a pierdut insa toata hrana pentru animale.

Cel de-al doilea incendiu a avut loc in Slatina, la bucataria unei locuinte. Pompierii au intervenit imediat si au lichidat focul. Era si pericol de explozie, din cauza unei butelii.

In incendiul de la Ganeasa, pagubele se ridica la proximativ 20.000 de lei, iar in cel de la Slatina, la 3.000 de lei. Incendiul de la Ganeasa este anchetat de politie. Oamenii legii au deschis un dosar penal, in care se fac cercetari pentru distrugere si identificarea autorului.

Lasă un răspuns

Top