You are here
Home > Actualitate > Criminalul Claudiei, fata de 19 ani înjunghiată în inimă și îngropată într-o pădure din Vâlcea, și-a aflat sentinţa
loading...

Criminalul Claudiei, fata de 19 ani înjunghiată în inimă și îngropată într-o pădure din Vâlcea, și-a aflat sentinţa

Condamnare la inchisoare pentru criminalul Claudiei, fata gasita ingropata in padure in Valcea

Criminalul Claudiei Roxana Mărdășanu, tânăra de doar 19 ani din Râmnicu Vâlcea înjunghiată în inimă și îngropată în pădure, în martie 2018, și-a aflat sentința.

În martie 2018, Liviu Cristian Iacob, poreclit „Al Pacino”, a ucis-o pe iubita lui, Claudia Roxana Mărdășanu, și a îngropat-o în pădurea din apropierea municipiului.

Liviu Iacob și-a aflat sentinţa
Magistrații Tribunalului Vâlcea l-au condamnat pe Liviu Cristian Iacob pentru omor deosebit de grav la 21 de ani de închisoare.

Tânăra de 19 ani a fost ucisă la doar câteva ore după ce a depus plângere împotriva lui Iacob, cu care nu mai vroia să continue relația.

Potrivit anchetatorilor, în seara zilei de 22 martie, băiatul a amenințat-o pe fată cu un cuțit și a obligat-o să meargă cu el la marginea pădurii din localitate. Apoi a dus-o prin pădure, pe o distanţă de aproximativ 100 de metri, iar în apropierea unui pârâu, după discuţii aprinse, a început să o agreseze. Iniţial a lovit-o cu pumnii, iar apoi i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit.

Fata a fost înjunghiată chiar în inimă.

După ce a ucis-o, Liviu a băgat-o într-un sac menajer și a îngropat-o pe marginea pârăului.

Ulterior, tânărul i-a povestit unui prieten fapta sa, acesta denunțându-l. Cadavrul a fost descoperit în dimineața zilei de 19 aprilie 2018.

Statul ii confisca 18 lei lui Liviu Al Pacino, criminalul Claudiei Mardasanu, ucisa cu mai multe lovituri de cutit

Liviu Cristian Iacob a fost condamnat la 21 de ani și trei luni de închisoare pentru uciderea, Claudiei Roxana Mărdășanu, o tânără de 19 ani din Râmnicu Vâlcea, în martie 2018.

Oribila crimă a fost comisă pe 22 martie 2018, după ce Liviu Cristian Iacob, poreclit „Al Pacino”, a obligat-o pe tânără să meargă cu el la marginea pădurii Fețeni, de la marginea municipiului Râmnicu Vâlcea.

Deși depusese cu o zi înainte plângere împotriva lui, pentru că o tăiase cu un briceag, după ce îl anunțase că îl părăsește, fata nu a avut încotro și l-a urmat.

Ajuns în apropierea unui pârâu, tânărul a început să o agreseze. Iniţial a lovit-o cu pumnii, iar apoi i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit.

Potrivit procurorilor, crima a fost comisă cu cruzime. Criminalul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu cuțitul, la nivelul gâtului, capului, membrelor și corpului.

După comiterea faptei, el a îngropat cadavrul în imediata apropiere a locului săvârșirii faptei, într-o groapă pe care o săpase înainte de comiterea faptei.

Astfel că magistrații au concluzionat că Liviu Iacob și-a premeditat fapta și l-au condamnat la 21 de ani de închisoare.

„Condamnă pe inculpatul Iacob Liviu Cristian, la 9 luni închisoare. Condamnă pe acelaşi inculpat la 21 ani închisoare şi interzicerea exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a,b Cod penal, pe o durată de 5 ani. Interzice inculpatului exercitarea drepturilor prevăzute de art. 66 alin.1 lit. a,b Cod penal, ca pedeapsă accesorie. Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea , de 21 ani închisoare, la care se adaugă un spor de 3 luni închisoare, urmând să execute, în total, 21 ani şi 3 luni închisoare şi 5 ani interzicerea exercitării drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a,b Cod penal. Aplică art. 60 Cod penal”, se arată în minuta instanței Tribunalului Vâlcea, potrivit gazetavalceana.ro.

Conform sentinței, statul îi confiscă lui Liviu Iacob suma de 18 lei, „echivalentul în bani a obiectelor folosite la săvârşirea infracţiunilor”.

„Dispune confiscarea de la inculpat a sumei de 18 lei, echivalentul în bani a obiectelor folosite la săvârşirea infracţiunilor. Dispune prelevarea probelor biologice de la inculpat în vederea introducerii profilului genetic în Sistemul de Date Genetice Judiciare. Obligă inculpatul la 1500 lei, cheltuieli judiciare către stat. Onorariul avocatului desemnat din oficiu, în cuantum de 260 lei, rămâne în sarcina statului şi se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei”, se mai arată în sentință.

suesa gazetavalceana.ro

Lasă un răspuns

Top