You are here
Home > Accidente > Criminala care a ingrozit ROMANIA de la metrou Dristor şi-a aflat sentința : ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ!
loading...

Criminala care a ingrozit ROMANIA de la metrou Dristor şi-a aflat sentința : ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ!

Asasina de la metrou, care a împins o tânără în fața garniturii de tren a primit condamnare pe viață.

Decizia a fost luată vineri de judecătorii Tribunalului București. Sentința nu este definitivă.

Procurorii a anchetat ce a determinat-o pe femeie să ia viaţa tinerei de 25 de ani, Alina Ciucu, în staţia de metrou Dristor 1. Magdalena Şerban este acuzată pentru infracţiunile de omor calificat şi tentativă de omor.

Declaraţiile Magdalenei Şerban, în vârstă de 37 de ani, din rechizitoriu sunt halucinante:

„Mi-a venit aşa o răime şi nu mai suportam pe nimeni… era să mă-mpingă ea pe mine apoi… se uita că nu aveam eu stare… am fost eu foarte supărată… avea acelaşi profil cu femeia din Spania – Iuliana – mi se sfârşise toate gândurile, toate dorinţele (…) nu mai aveam dorinţă de a continua”… simţeam o ură faţă de ea: uite cum una ca asta mi-a făcut mie rău” … dacă fac răul ăla va plăti şi Iuliana… să ia poliţia firul acţiunilor”, a spus criminala de la metrou despre atacul în care a ucis-o pe Alina Ciucu.

În rechizitoriu obținut de Libertatea.ro se regăsește și declarația Alexandra Anne-Mary Costache, handbalista care a reușit să se salveze din primul atac al Magdalenei Șerban.

„În data de 12.12.2017, în jurul orei 15.30, am intrat singură în staţia de metrou Costin Georgian cu intenţia de a mă deplasa către staţia de metrou Unirii.

Când am coborât scările, am observat o femeie pe peron şi mi-a rămas întipărită în minte pentru că se uita fix în ochii mei, deşi eu nu o cunoşteam absolut deloc. (Continuarea, mai jos …)

După ce am ajuns pe peron, am mers până la jumătatea acestuia, unde m-am oprit şi am început să mă uit pe telefon până când urma să vină metroul, la 15.36, ora afişată pe ecranul electronic.

(…) În momentul în care am auzit metroul intrând staţie, am simţit de la spate, în zona omoplaţilor, cum două mâini m-au împins intenţionat către linia de cale ferată a metroului şi am făcut un pas mare, ajungând până la linia de siguranţă marcată pe peron.

Imediat cum m-am oprit din prima împingere, a urmat cea de-a doua împingere, care m-a determinat să ajung cu picioarele până pe muchia peronului, ţinându-mă tare pe picioare ca să nu cad pe liniile de cale ferată.

Când am fost împinsă a doua oară capul de metrou era ajuns fix în dreptul meu. În timp ce încercam să-mi ţin echilibrul, persoana care m-a împins a încercat să o facă şi a treia oară, însă eu m-am răsucit prin stânga şi am fugit câţiva metri pe peron, ca să mă îndepărtez de acea persoană”, a declarat fosta handbalistă.

Magdalena Șerban a fost obligată de instanță la plata a 30.000 euro daune morale şi 1.200 lei daune materiale către Alexandra Costache, tânăra care a reuşit să se salveze, dar şi la plata a încă 30.000 euro daune morale către iubitul tinerei ucise, mai precizează sursa citată.

Criminala de la metrou, pe numele său Magdalena Șerban, de loc din Craiova, avea un comportament deviant. Chiar postările sale pe Facebook au demonstrat că femeia avea probleme psihice.

Iată ce scria, nu mai demult de 17 noiembrie 2017: „Fotografia cu malformația mea la sex a ajuns la Ș. L. care, ajutat de șefii lui, au dat-o pe un sait al Armatei Române unde au văzut cei din UE, iar apoi Javier Santos Castellano mi-a spus mie,iar eu la Poliție, Interpol, Cedo, Parchetul Militar… Sunt în Greva Foamei de 502 ore în Craiova”. În aceeași zi, mai scria: „La vârsta de 5 ani m-a dezbrăcat fratele meu Ș.L. și m-a violat, mi-a văzut malformaţia la organul meu sexual, mi-a introdus degetele pe acolo și m-a jignit”.

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top