You are here
Home > Actualitate > Prima reacţie a lui Florin Salam după scandalul de la Milano: ‘Nu mai cânt în viaţa mea’ (VIDEO)
loading...

Prima reacţie a lui Florin Salam după scandalul de la Milano: ‘Nu mai cânt în viaţa mea’ (VIDEO)

Prima reacţie a lui Florin Salam după scandalul de la Milano: ‘Nu mai cânt în viaţa mea’ © Arhivă mirel.ro

Florin Salam a reacţionat pentru prima dată după scandalul produs, noaptea trecută, la o nuntă în Milano, acolo unde a fost bătut de un interlop şi apoi răpit de doi bărbaţi şi ţinut ore în şir într-o cameră de hotel.

Lăutarul a precizat că nu va mai cânta niciodată după acest episod violent.

Surse din anturajul manelistului au precizat pentru jurnaliştii Libertatea că Florin Salam a reuşit să ia legătura cu prietenii săi din ţară.

Salam a povestit că, după ce a fost lovit peste faţă la petrecere, a fost ţinut peste 10 ore într-o cameră de hotel din Milano de doi indivizi porecliţi ‘Berică’ şi ‘Versace’.

„Sunt în siguranță acum, dar asta a fost ultima cântare din viața mea. Nu mai cânt niciodată. Nu se merită. Eu trebuie să ajung la familia mea în viață. De astăzi nu mai cânt”, a transmis Florin Salam.

Potrivit unor martori, bărbaţii care l-au ţinut sechestrat pe manelist ar fi încercat să obţină de la Salam o sumă mare de bani în schimbul protecţiei.

Florin Salam a fost bătut, noaptea trecută, la o nuntă în Milano. Scenele violente au fost surprinse cu telefonul mobil de mai mulţi martori care au postat ulterior imaginile pe reţelele de socializare.

One thought on “Prima reacţie a lui Florin Salam după scandalul de la Milano: ‘Nu mai cânt în viaţa mea’ (VIDEO)

Lasă un răspuns

Top