You are here
Home > Accidente > Bătrân cu dizabilităţi ucis cu un singur pumn de un tânăr şi lăsat să moară în stradă: „Ţi-ai meritat-o”, i-a strigat băiatul, a poi a fugit (Video)
loading...

Bătrân cu dizabilităţi ucis cu un singur pumn de un tânăr şi lăsat să moară în stradă: „Ţi-ai meritat-o”, i-a strigat băiatul, a poi a fugit (Video)

Momentul în care un bătrân cu dizabilități a murit pe stradă, după ce a fost lovit o singură dată de un tânăr a fost înregistrat de camerele de supraveghere montate pe strada respectivă.

Bătrânul, în vârstă de 59 de ani, a fost lovit mortal după ce a încercat să intre într-o şaormerie, pentru a-şi lua ceva de mâncare.

Vezi si:

Un student de doar 19 ani, Jafar Ali, stătea în uşa restaurantului şi nu îi dădea voie să intre, moment în care bătrânul i-a spus să se dea la o parte.

Îndrăzneala bărbatului de 59 de ani l-a jignit la culme pe tânărul de 19 ani, care l-a lovit devastator, bătrânul prăbuşindu-se fără suflare.

Tânărul s-a aplecat apoi peste victimă şi i-a spus că-şi merită soarta, apoi a fugit.

Bătrânul a fost transportat la spital, însă a murit la scurt timp, având craniul fracturat şi o sângerare a creierului.

Tânărul a fost condamnat la 4 ani de puşcărie, deoarece acuzarea a reuşit să demonstreze că bătrânul a încercat să-l împingă pe tânăr din calea lui, punându-i mâna în piept, reuşind să motiveze că tânărul ar fi avut doar o reacţie de moment, negândită, şi nu a intenţionat să-l omoare pe bătrân.

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top