You are here
Home > Accidente > Ajutam si noi sa il gasim? Distribuie mai departe, o secunda dureaza, Alt român, dat dispărut în Marea Britanie. Ionel a mers la aeroport în Londra, dar nu a mai ajuns în România. Familia îl caută disperată
loading...

Ajutam si noi sa il gasim? Distribuie mai departe, o secunda dureaza, Alt român, dat dispărut în Marea Britanie. Ionel a mers la aeroport în Londra, dar nu a mai ajuns în România. Familia îl caută disperată

Ionel Tanasa, roman dat disparut de familie de o saptamana în Marea Britanie © Facebook foto

Un tânăr român este dat dispărut de familie de o săptămână în Marea Britanie.

Ionel Tănasă, de 28 de ani, din comuna Cudalbi, Galați, a fost văzut ultima dată marți, 30 octombrie, pe aeroportul Luton în Londra, de unde urma să ia o cursă spre București.

Vezi si: Horoscop 6 noiembrie 2018. Idee genială, bani și o persoană înșelătoare

Vărul lui Ionel, Eugen Tănase, a povestit, pentru presa, că tânărul gălățean este șofer pentru o firmă de transport mobilă, la Londra, el fiind plecat în străinătate de mai mulți ani. La Londra locuiește și sora acestuia, Ionela, în timp ce părinții sunt plecați în Italia.

Ionela Tănasă este cea care a raportat dispariția fratelui ei autorităților britanice. Însă, de la secția de poliție din Londra i s-a spus că nu există informații legate de dispariția unui român pe aeroportul Luton.

„La ora 08.30 am primit ultimul mesaj de la el. De atunci, nimeni nu a mai știut nimic. Compania de zbor a spus că a pierdut zborul. Asta e tot ce ne poate spune. Să mergem la poliție. La secția de poliție, nimeni nu ne-a dat detalii dacă este arestat sau s-a întâmplat ceva cu el”, a scris Ionela Tănasă pe grupul romani in uk.

De asemenea, rudele menționează că a fost informată și Ambasada României la Londra, de unde li s-a adus la cunoștință că nu este primită nicio notificare privind reținerea unui român la Londra.

În țară, familia lui Ionel a raportat dispariția acestuia la poliția din Galați, însă nici aici nu au primit informații care să-i ajute în găsirea tânărului dispărut.

Lasă un răspuns

Top