You are here
Home > Actualitate > Liviu Dragnea, gest bombă: cu valizele în Parlament. Ce avea în ele VIDEO
loading...

Liviu Dragnea, gest bombă: cu valizele în Parlament. Ce avea în ele VIDEO

Liviu Dragnea a venit cu două valize în Parlament.

Într-una din ele, liderul PSD a pus gogoși ”de la Rise Project”, iar în cealaltă erau documente despre dosarele în care a fost implicat Klaus Iohannis.

”Nu am treaba cu valiza celor de la Rise Project”, a zis Liviu Dragnea.

Amintim că o valiză plină cu informații din Tel Drum ar fi fost găsită de un localnic din Teleorman chiar la el în curte, iar omul ar fi ajuns cu această valiză într-o redacție a unei publicații ce-l urmărește atent pe Liviu Dragnea, președintele PSD.

Informația despre valiză apare chiar înainte de ședințele decisive din PSD, în cadrul cărora se anunță a urma remanieri și excluderi.

Publicația care a intrat în posesia valizei anunță că aceasta conținea un hard, o tabletă, un stick. Toată descoperirea este aparent hiperbolizată prin numărul mare de documente, fotografii, filmări, mail-urilor găsite, de ordinul zecilor de mii. Totodată, jurnaliștii ne anunță că toate elementele găsite în valiză sunt „burdușite de informații”.

De vrei sa vezi ce continea valiza adevarata gasita de Rise Project aici

Chiar dacă deocamdată aceste 15.000 de fotografii, 50.000 de mailuri, conținutul unui stick de memorie burdușit cu facturi și informații din Tel Drum nu au fost publicate pe site-ul publicației, anunțul fiind făcut pe Facebook și însoțit de câteva fotografii, video și capturi de pe un e-mail, așteptarea creată în spațiul online este mare și este accentuată de campanii de posting, în sensul în care foarte multe conturi comentează deja despre acest subiect, multe dintre conturi fiind fără identitate.

Deși în cazuri celebre, până la o probă contrarie, s-a discutat despre intervenția asupra fișierelor prezentate – vezi pixelul albastru sau mai recenta înregistrare trucată din DNA, despre care vorbea Laura Codruța Kovesi – în acest caz, deși documentele și imaginile și tot conținutul valizei n-au ajuns în spațiul public, acestea sunt date ca sigure, sunt considerate dovezi. Prin urmare ce n-au găsit anchetatorii, a găsit un localnic din Teleorman chiar la el în curte.

Rămâne de văzut cum va evolua situația, dacă va fi publicat conținutul valizei, legătura informațiilor cu PSD și cu liderul acestui partid și reacția lui Liviu Dragnea la acestea.

sursa facebook.com

Lasă un răspuns

Top