You are here
Home > Actualitate > Sa nu distribuiti ca nu interesează pe nimeni! medalie de aur pentru România la Jocurile Olimpice de tineret de la Buenos Aires -video
loading...

Sa nu distribuiti ca nu interesează pe nimeni! medalie de aur pentru România la Jocurile Olimpice de tineret de la Buenos Aires -video

Adrian Şulcă a câştigat prima medalia pentru România la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires © Comitetul Olimpic si Sportiv Roman via Facebook.

Prima medalia de aur pentru România la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires a fost câştigată de judoka Adrian Şulcă.

Judoka Iosif Adrian Şulcă a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires, aducând primul titlu pentru delegaţia României.
Şulcă l-a învins în finală pe cehul Martin Bezdek prin ippon, în limitele categoriei 81 kilograme.

În semifinale, Adrian Şulcă a trecut de sportivul slovac Alex Barto.

Judoka Iosif Adrian Sulca (81 kg) s-a calificat in FINALA, unde il va intalni pe Martin Bezdek (Cehia)! In semifinala l-a invins pe Alex Barto (Slovacia)!

Cu mare drag ne mândrim pentru astfel de români care ne fac cinste nouă ca neam si țară ! Mii de felicitări si cu drag ne înclinăm !

Jos pălăria ! Judoka Iosif Adrian Sulca a impresionat lumea prin maniera in care a cucerit medalia de aur la JOT Buenos Aires 2018 – in 15 secunde!

sursa Comitetul Olimpic si Sportiv Roman facebook.com

One thought on “Sa nu distribuiti ca nu interesează pe nimeni! medalie de aur pentru România la Jocurile Olimpice de tineret de la Buenos Aires -video

  1. Reclama negativa îmi repugna. D’aia nu-mi place si nu ader la acest gen de publicitate , cu fundul in sus, de doi lei! Ideea este ” ba pe-a ma-tii” !

Lasă un răspuns

Top