You are here
Home > Accidente > Mamă, fiică şi nepoată, ucise în accidentul din Constanţa. Şoferul vinovat era băut şi a fugit, dar a fost prins (Video)
loading...

Mamă, fiică şi nepoată, ucise în accidentul din Constanţa. Şoferul vinovat era băut şi a fugit, dar a fost prins (Video)

Şoferul vinovat de accidentul cu 3 morţi din Constanţa era băut şi a fugit, dar a fost prins

Un şofer din Negresti-Oaș, judeţul Satu Mare, în vârstă de 33 de ani, se face vinovat de accidentul din Constanţa, în care au pierit 3 suflete nevinovate: mamă, fiică şi nepoţică.

Tânărul circula beat şi cu viteză, aflându-se la volanul unui bolid Mercedes. Imaginile de la accident sunt dramatice.

Accident grav la Constanţa, 2 morţi, un copil de 3 ani transportat de urgenţă la spital (Video)

Accident deosebit de grav la Constanţa cu 3 maşini implicate, la ieșire din orașul Ovidiu spre Mihail Kogălniceanu, în sensul giratoriu.

Din primele informaţii este vorba despre 4 victime, 3 femei şi un copil în vârstă de 3 ani, care a fost deja preluat de ambulanţă şi transportat la spital.

2 femei şi o fetiţă de 3 ani ucise în accidentul din Constanţa, de şoferul unui bolid Mercedes, care a fugit (Video)

Două dintre femei au murit, şoferul vinovat ar fi fugit de la faţa locului.

Şoferul unui MErcedes a ucis 3 persoane într-un accident, în Constanţa, apoi a fugit © foto facebook.com

Două femei şi o fetiţă de 3 ani au murit în urma accidentului de la Constanţa, de la ieşire din Ovidiu, spre Lumina. O altă femeie a fost transportată de urgenţă la spital.

Soferul unui bolid Mercedes a spulberat frontal maşina în care se aflau cele 3 femei şi fetiţa de 3 ani, s-a răsturnat, apoi a fugit de la faţa locului.

2 femei şi o fetiţă de 3 ani au murit
Medicii au încercat din răsputeri să salveze viaţa copilului de 3 ani, însă rănile deosebit de grave au făcut resuscitarea imposibilă.

Şoferul fugar a fost ulterior prins şi încătuşat, la scurtă distanţă de locul accidentului.

3 maşini implicate în accidentul de la Ovidiu
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române confirmă incidentul şi informează că pe DN2A (E87), la ieşirea din localitatea Ovidiu către Lumina
, judeţul Constanţa, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Polițiștii de la Rutieră și ISU „Dobrogea“ au fost chemați să intervină de urgență, în sensul giratoriu de la Celsy.

Forţe importante au intervenit la accident
La fața locului s-au deplasat un echipaj de la Descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și trei unități de la Serviciul de Ambulanță Județean (2 c și 1 b).

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut tragicul eveniment rutier.

Victimele au fost încarcerate, pompierii au procedat la scoaterea lor dintre fiarele contorsionate.

Cauza se pare a fi pătrunderea pe contrasens.

„Soferul care ar fi provocat accidentul ar fi fugit de la locul accidentului. El conducea masina rasturnata. A lovit o masina, apoi a intrat in plin intr-un autoturism in care se aflau trei femei si un copil”, precizează surse avizate.

Un şofer beat a ucis o familie, la Constanţa
Potrivit poliţiştilor, autoturismul marca Mercedes se deplasa dinspre Mihail Kogălniceanu către Constanţa.

Pe Podul rutier din zona localității Ovidiu, tânărul de 33 de ani a pătruns pe contrasens și a acrosat cu partea stângă faţă autoturismul Hyundai, care se deplasa regulamentar dinspre Constanţa către Mihail Kogălniceanu. În urma impactului, autoturismul Mercedes s-a răsturnat.

Mamă, fiică şi nepoată au murit nevinovate
Accidentul de la Constanţa s-a soldat cu trei morţi. Mai exact, a rezultat decesul conducătoarei auto, a unui minor de 3 ani (copilul acesteia), mama conducătoarei auto si rănirea unei alte femei.

Medicii au încercat din răsputeri să salveze viaţa copilului de 3 ani, însă rănile deosebit de grave au făcut resuscitarea imposibilă.

După accident, şoferul din Mercedes a scăpat fără răni grave, deşi maşina s-a răsturnat şi e avariată grav.

Şoferul vinovat a fugit, dar a fost prins repede
El a fugit de la locul accidentului, fiind prins pe pod de două persoane: un poliţist şi un militar aflat în timpul liber. Tânărul mirosea puternic a alcool.

Imagini dramatice de la accidentul din Constanţa, în care au murit nevinovate 2 femei şi o fetiţă de 3 ani (Video)

La fața locului s-au deplasat un echipaj de la Descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și trei unități de la Serviciul de Ambulanță Județean (2 c și 1 b).

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în cazul accidentului de la Constanţa pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut tragicul eveniment rutier.

Imagini dramatice de la accidentul din Constanţa, în care au murit nevinovate 2 femei şi o fetiţă de 3 ani (Video)

Lasă un răspuns

Top