You are here
Home > Actualitate > Nu mai intereseaza pe nimeni, sa nu distribuiti! 450 000 DE ANI DE MINCIUNĂ…
loading...

Nu mai intereseaza pe nimeni, sa nu distribuiti! 450 000 DE ANI DE MINCIUNĂ…

Tot acest calvar, toata acesta minciuna perpetua, tot acest Matrix holografic in care traim, a inceput cu 450 000 de ani in urma , odata cu venirea pe Pamant , a extraterestrilor Anunnaki …

Nu doar ca au hibridizat rasa umana , nu doar ca ne-au blocat 8 dintre cele 12 spirale de ADN cu care am fost inzestrati de catre fortele ce guverneaza Universul … ci ne-au bagat intr-o bezna, intr-o ceata a necunoasterii , a neputintei , a dependentei fata de un SISTEM creat cu scopul de a ne manipula , de a nu sti faptul ca facem parte dintr-o imensa: „FERMA UMANA” . O ferma din care Anunnaki si Reptilienii se hranesc de 450 000 de ani …
Cum au reusit acest lucru ?

Ne-au sters toata istoria , au modificat-o asa cum le-a convenit lor !
Au inventat o alta istorie !
Au inventat: banii , religiile , rasele , clasele sociale , regi , imparati , presedinti , partide politice ….totul pentru a ne controla , pentru a ne mentine intr-o sclavie continua !
Ne-au mintit dintotdeauna ! Si aceasta minciuna continua si in ziua de azi , datorita slugoilor lor : Illuminati , Masoni , Iezuiti , Sionisti …etc , slugoi hibrizi , reptile satanice , ce au ca scop , mentinerea umanitatii intr-o ” bezna ” continua …

CAPITOLUL 1 . ” TRAIM INTR-O IMENSA HOLOGRAMA ” …
Tribul ” Dogon ” – Mali , conserva si in ziua de azi , legende ce vorbesc despre : ” Zei ce au venit pe Pamant , de pe o planeta ce graviteaza in jurul stelei Sirius B ( Constelatia Cainele Mare) …”.
Sirius B , NU SE VEDE CU OCHIUL LIBER !!!
Aceasta stea , a fost descoperita relativ recent , cu ajutorul telescoapelor de inalta performanta !
Acelasi trib , spune , ca stramosii lor vedeau Inelele lui Saturn si satelitii lui Júpiter !!! Si , aceste legende vin de sute de mii de ani din trecut ! Si , Tribul Dogon , nu are acces la pagina web – NASA , si nici nu a auzit de Wikipedia lui Rockefeller …

Primul lucru , pe care l-au facut Anunnaki , cand au ajuns pe Pamant , a fost crearea UNEI IMENSE HOLOGRAME , A UNUI BLUE BEAM , ce inconjoara toata planeta !
Sunt , sute de astronomi ce aduc in discutie faptul ca , din cele peste 150 de miliarde de stele ce ne inconjoara ( spatiul apropiat ) , fiinta umana poate vede , cu ochiul liber , maxim 6 000 de stele ! Si asta , cu conditia de a te afla intr-un loc cu contaminare lumínica ” zero ” .
Pana si cerul ni-l ascund , pentru a ne ” rupe ” legatura cu Universul , pentru a ne face sa privim doar in jos , sa mergem pe strada cu capurile plecate …ca niste sclavi ce suntem …
Ne-au spus ca am ajuns pe Luna ( de sase ori ! ) , dupa care , tot ei , ne-au spus ca , acest lucru ar fi imposibil , in primul rand ca nu am detine tehnologia necesara infaptuirii unei astfel de calatorii prin spatiul exterior si in al doi-lea rand ca nu putem trece de :

” Centura de Radiatii ” – Van Allen ( James ) .
HA !!! Deci , peste 50 de rase extraterestre , pot veni si pot pleca
( inspre si dinspre Pamant ) , trecand prin ” Centura de Radiatii ” , de cate ori li se scoala , fara a pati nimic !
Si nu numai extraterestrii ( ce se presupune a detine tehnologii mai avansate fata de noi ) , ci si banalele microorganisme ce sunt aduse pe Pamant de catre : asteroizi si comete , pot trece , nevatamate , prin acest rahat de ” centura ” a lui Van Allen …Sa ne intre bine-n cap ! Omul este cea mai proasta si cea mai slaba fiinta din Univers , condamnata sa traiasca intr-un sclavagism etern , iar : ” Centura Van Allen ” , este : ” GARDUL ELECTRIFICAT ” , ce inconjoara ” ferma ” , pentru ca vitele sa nu scape …Pentru ca asa vor ” ei ” …

Cand au fost descoperite : ” Bilele Ottosdal – Sferele lui Klerksdrop ” , marionetele de stiinta ( prostituatele Illuminati-lor ) , au spus ca : ” aceste sfere sunt , un rezultat natural …al naturii ”
Pai , cacatilor in ploaie de Illuminati , aceste bile ( sfere ) sunt realízate dintr-un aliaj : nichel-pirofilita ! NATURA NU POATE PRODUCE ACEST ALIAJ !!! Si , stiti ce vechime au aceste ” sfere ” ? 2 miliarde 800 de milioane de ani !!! Si pe noi ne ” invata ” , ca acum 2 miliarde 800 de milioane de ani , pe Pamant nu exista viata , inca nu aparuse nicio forma de viata !

Ne-au mintit ca , omul a folosit incaltamintea , pentru prima data , acum 12 000 de ani . Atunci , de ce : William Meister , a descoperit in Antelope Springs – Utah (SUA) , urme ale unei fiinte umanoide , ce purta pantofi ! Aceste urme , au o vechime de 500 de milioane de ani !!! Se intampla , pe cand , pe Pamant , cantitatea de CO2 , era de 9000 ppm , iar acum este de 381 ppm . Cine contamina planeta ( de 20 de ori mai mult ca in prezent ) , cu 500 de milioane de ani in urma ? Si , cine purta pantofi , pe timpul dinozaurilor ?!
In Toprakkale – Turcia , s-a descoperit o sculptura in piatra , ce reprezinta o nava spatiala . Vechimea acesteia , 3000 de ani ! Buna imaginatie mai aveau stramosii turcilor ! Probabil ca fumau opium sau marijuana …in timp ce sculptau nave spatiale !
In Kimberleys – Australia , a fost descoperit , intr-o pestera , un chip de astronaut , ce mie mi se pare a semana izbitor de mult cu ” sfintii ” ce apar pictati in biserici , manastiri , catedrale …etc.
In Nepal , a fost descoperita : ” Farfuria lui Lalldoff ” – artefact pe care sunt pictate imagini cu extraterestri si nave spatiale ! Vechime -4000 de ani ! Altii care fumau …
Lussac-les-Chateaux – Franta , in anul 1937 au fost descoperite o serie de graffiti , in care apar : dinozauri alaturi de barbati , femei si copii , ce poarta imbracaminte asemanatoare celei din ziua de azi : fuste , pantaloni , incaltaminte si chiar sepci ! Vechime – 40 000 de ani !
” Tablitele Glozel ” – Franta , asemanatoare celor sumeriene , doar ca au o vechime de 15 000 de ani ! De trei ori mai vechi decat cele din Sumeria ! Illuminatul Zecharia Sitchin , nu s-a sinchisit sa le traduca , deoarece acestea nu vorbesc despre stapanii sai : Anunnaki !!!

Acambaro – Mexic , au fost descoperite 32 000 de piese in care apar figurine cu oameni vanand si chiar calarind dinozauri ! Si noua ne spun ca , dinozaurii au disparut acum 65 de milioane de ani …Illuminati , au zis ca ar fi vorba de o frauda , un fals . Nu stiu cine ar face ” o frauda ” , pictand 32 000 de obiecte …

Sursa: Facebook

Lasă un răspuns

Top