You are here
Home > Actualitate > Ce merita 15 ambulanţieri din Corabia, suspectaţi de omor din culpă. Mergeau cu viteze mici la pacienţi ca să consume puţin combustibil
loading...

Ce merita 15 ambulanţieri din Corabia, suspectaţi de omor din culpă. Mergeau cu viteze mici la pacienţi ca să consume puţin combustibil

In Olt 15 ambulanţieri din Corabia, suspectaţi de omor din culpă © Arhivă olt.ro

15 ambulanţieri din Corabia sunt urmărţi penal pentru că ar fi furat combustibil din cota lunară alocată autospecialelor. Mai mult, potrivit prim-procurorului Parchetului Corabia, în dosar se efectuează cercetări pentru omor din culpă.

Luni, 3 decembrie, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia a pus în mișcare acțiunea penală față de 15 ambulanțieri în cadrul Servicului de Ambulanță Corabia, pentru săvârșirea infracțiunilor de delapidare, fals și uz de fals.

O zi mai târzu, s-a luat măsura controlului judiciar față de 13 inculpaţi, fiindu-le interzisă exercitarea profesiei pe o perioadă de 60 de zile.

Ambulanţieri suspectaţi de omor din culpă
Prim-procurorul Parchetului Corabia a declarat că în dosarul furtului de combustibil se efectuează şi cercetări pentru ucidere din culpă.

Mai exact, procurorii spun că cel putin opt oameni ar fi murit in 2013-2018 din cauză că angajatii ambulantei s-ar fi deplasat cu viteza redusa la evenimente pentru a consuma mai putin combustibil.

„În dosar se efectueaza cercetari pentru ucidere din culpa, investigam 8 decese survenite in intervalul 2013-2018 care ar putea fi in legatura de cauzalitate cu interventia la aceste evenimente. Urmeaza sa stabilim daca aceasta deplasare cu viteza redusa e in legatura de cauzalitate cu decesele”, a declarat, la Digi24, prim-procurorul Parchetului Corabia.

Lasă un răspuns

Top