You are here
Home > Actualitate > Ninge ca-n poveşti în Poiana Braşov, se fac pregătiri pentru schi! Imagini spectaculoase filmate cu drona (Video)
loading...

Ninge ca-n poveşti în Poiana Braşov, se fac pregătiri pentru schi! Imagini spectaculoase filmate cu drona (Video)

Ninge ca-n poveşti în Poiana Braşov, se fac pregătiri pentru schi! Imagini spectaculoase filmate cu drona © Observator.tv / Facebook

Ninge abundent în Poiana Brașov, iar administratorii domeniului schiabil fac ultimele pregătiri pentru deschiderea sezonului de schi.

Dorin Drăgoi, administrator domeniul schiabil Poiana Brașov, a declarat că pârtiile ar putea fi deschise sâmbătă, dacă Primăria va fi de acord.

Horoscop 6 decembrie 2018. Cumpărături, surprize în dragoste şi un bonus major
Între timp, pe pârtii pregătirile sunt în toi în aşteptarea turiştilor: se lucrează cu șenilata, se mută tunuri, se întind furtune.

Ninge în tot judeţul Braşov, dar şi în Harghita
Ploaia din această dimineață s-a transformat în ninsoare, în mai multe zone din județul Braşov, după cum atenționează autoritățile.

„Ninge și pe DN 1, la Predeal. Se acționează cu sare, pentru a preveni apariția poleiului. Ninge și pe DN 10, între Teliu și Întorsura Buzăului”, a declarat reprezentantul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, Robert Elekes.

Acesta a precizat că ninge și în județul Harghita. sursa facebook.com

Lasă un răspuns

Top