You are here
Home > Actualitate > Ajutam si noi? O secunda dureaza sa DISTRIBUIM!O Româncă în drum spre casă, jefuită pe autostradă, în Timiș, de tot ce câștigase în străinătate.
loading...

Ajutam si noi? O secunda dureaza sa DISTRIBUIM!O Româncă în drum spre casă, jefuită pe autostradă, în Timiș, de tot ce câștigase în străinătate.

O femeie a fost tâlhărită de tot ce avea, pe Autostrada A1, pe sensul de mers Timișoara – Lugoj. Ea se întorcea din străinătate și la un moment dat, a oprit mașina în zona Belinț – Chizătău, la un refugiu, pentru a merge la toaletă.

În doar câteva minute cât a lipsit hoții au acționat. Când s-a întors femeia, geamul mașinii era spart.

Femeia a fost Atacată și jefuită de 2 tineri.
Mai mult, atunci când a încercat să pornească motorul, a fost atacată de doi indivizi, care i-au încadrat autoturismul. Ea a fost Amenințată cu cuțitul la gât, victima a cedat repede și le-a dat celor doi geanta cu bani, dar și telefonul mobil.

Polițiștii, care au deschis un dosar penal pentru tâlhărie, se află pe urmele infractorilor. Femeia domiciliată în Călărași se întorcea din străinătate.

Tinerii care i-au furat în câteva secunde tot ce-a câștigat poate în ani de zile sunt căutați. Poate încă mai există o șansă pentru ea, să-și recupereze banii. Poate cineva a văzut ceva sa sune la 112. Hai sa distribuim mai departe pana ii gasim pe hoti

Lasă un răspuns

Top