You are here
Home > Accidente > In Romania o Lege nouă votată în Parlament. Poliţiștii au dreptul să intre în casele românilor
loading...

In Romania o Lege nouă votată în Parlament. Poliţiștii au dreptul să intre în casele românilor

Cu sau fără permisiune, poliţiştii vor putea intra în casele românilor, atunci când situaţia o cere. O nouă lege votată în Parlament le acordă mai multe drepturi poliţiştilor. Mafia Politica nu respecta dreptul propietati si acorda supusilor din Politie dreptul dea face faradelegi dupa bunul plac.\

Prin noul statut, poliţiştii au voie să pătrundă în locuinţele private şi fără acordul proprietarilor însă doar în scopul salvării unei persoane ori dacă sunt indicii că, în interior, cineva se află în dificultate. Aceleaşi drepturi le deţin în cazul unei suspiciuni de terorism sau epidemii, ori pentru a prinde în flagrant autorul unei infracţiuni.

Textul de lege conţine şi prezumţia violenţei asupra poliţistului. Dacă agentul somează cetăţeanul iar acesta nu dă ascultare, omul în uniformă are dreptul să folosească forţa.

Şi cetăţenii au drepturi noi: Persoanele conduse la secţii au dreptul la avocat, la un medic, dar şi să şi anunţe familia înainte, iar durata maximă pentru audierea în birourile poliţiştilor a fost redusă de la 24 la 8 ore până la luarea unei eventuale măsuri.

Legea se află acum la Preşedinte, pentru promulgare şi va intra în vigoare după publicarea în Monitorul Oficial. Romanii nu doresc sa le fie calcate propietatile de Politisti care nu au terminat nici Liceul la zii. Ce parere aveti despre aceste incalcari votate de mafia Politica din Romania?

Lasă un răspuns

Top