You are here
Home > Actualitate > Şcoli închise din cauza ninsorii şi marţi, 18 decembrie. Lista cu judeţele în care se suspendă cursurile
loading...

Şcoli închise din cauza ninsorii şi marţi, 18 decembrie. Lista cu judeţele în care se suspendă cursurile

Școli închise 18 decembrie 2018. Lista cu județele în care se suspendă cursurile

Şcolile din Timiş vor rămâne închise şi marţi, 18 decembrie, la fel şi unele unităţi de învăţământ din Arad, Mehedinţi şi Vâlcea.

Potrivit Ministerului Educaţiei, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, s-a luat decizia suspendării cursurilor, în urma reuniunilor comitetelor pentru situaţii de urgenţă.

Şcoli închise din cauza ninsorii şi marţi, 18 decembrie. Lista cu judeţele în care se suspendă cursurile

ANM anunta vreme urata si pentru Marti 18 dec 2018

Citeste si: Sa NO distribuiti, NU intereseaza pe nimeni! Locul 1 în lume la informatică obtinut de un copil roman

Şcoli închise în Timiş, Arad, Mehedinţi şi Vâlcea
Pentru unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Timiş suspendarea completă a cursurilor a fost extinsă şi pentru mâine, 18 decembrie. De asemenea, marţi, 18 decembrie, ca urmare a vremii nefavorabile sau a unor avarii la reţeaua de energie electrică nu se vor susţine ore de curs în unităţi de învăţământ din judeţele Arad (40), Mehedinţi (24) şi Vâlcea (1).

Ministerul Educaţiei precizează că aceste informaţii au fost comunicate de inspectoratele şcolare judeţene, în cursul zilei de luni, situaţia urmând să fie actualizată pe măsură ce apar noi date.

Din motive similare sau din cauza unor probleme de alimentare cu energie electrică, luni nu s-au desfăşurat cursuri în mai multe unităţi de învăţământ din ţară: Arad (40), Argeş (13), Bihor (9), Caraş-Severin (33), Cluj (1), Dolj (2), Hunedoara (33), Maramureş (4), Olt (1), Satu Mare (10) şi Vâlcea (35).

Prognoza meteo pentru 18 decembrie anunţă ninsori, viscol și polei
Vremea pe 18 decembrie se menţine la fel de rece, cu precipitaţii, predominant sub formă de ninsoare. Prognoza meteo anunţă şi depuneri de polei, pe arii restrânse. În Bucureşti temperaturile maxime ajung până la 0 grade Celsius.

Avertisment pentru şoferi
Şoferii sunt rugaţi să se informeze înainte de a pleca la drum în legătură cu situația meteorologică din zonele pe care urmează să le tranziteze, să circule prudent şi să aibă montate cauciucuri de iarnă.

În funcţie de informările de închidere a școlilor, acest articol se actualizează.

Lasă un răspuns

Top