You are here
Home > Actualitate > Cine este mama bebeluşului găsit mort, aruncat în apele îngheţate ale unui râu în Maramureș
loading...

Cine este mama bebeluşului găsit mort, aruncat în apele îngheţate ale unui râu în Maramureș

Cine este mama bebeluşului găsit mort, aruncat în apele îngheţate ale unui râu în Maramureș © vasiledale.ro

Apar noi informaţii în cazul tragediei din comuna Poienile de sub Munte, județul Maramureș, acolo unde, miercuri, 19 decembrie, un bebeluş a fost găsit mort, aruncat apele îngheţate ale pârâului Rica.

Potrivit localnicilor din Poienile de sub Munte, citaţi de vasiledale.ro, ar fi fost identificată mama bebeluşului aruncat de viu în râu.

Ar fi vorba despre o localnică, căsătorită, care mai are un copil. Femeia a fost ridicată de poliţişti şi dusă la audieri.

Până la această oră, însă, informaţia nu a fost confirmtă de autorităţi. Nicio persoană nu a fost reţinută, mai multe persoane fiind audiate în cadrul cercetărilor.

Bebeluşul a fost aruncat de viu în apa îngheţată
Reamintim că un bebeluș a fost găsit mort, după ce fusese aruncat în apele înghețate ale unui râu în comuna Poienile de sub Munte, județul Maramureș.

Bebeluș găsit mort, aruncat în apele îngheţate ale unui râu în Maramureș. Poliţiștii îi caută mama

Bebelus gasit mort, aruncat într-un rîu din Maramureș

Tragedie cumplită înainte de Crăciun! Un bebeluș fost găsit mort, după ce fusese aruncat în apele înghețate ale unui râu în comuna Poienile de sub Munte, județul Maramureș. Polițiștii îi caută mama.

Macabra descoperire a fost făcută, miercuri, în zona Luhei, sub podul ce traversează pârâul Rica din comuna Poienile de sub Munte.

Potrivit unor surse, niște elevi de la o școală din apropiere ar fi văzut trupul copilașului în apele râului.

Necropsia a arătat că bebelușul era viu atunci când a fost aruncat fără milă în apele înghețate. Nu există informații clare privind vârsta bebelușului.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, căutările mamei fiind în plină desfășurare

Macabra descoperire a fost făcută, miercuri, 19 decembrie, în zona Luhei, sub podul ce traversează pârâul Rica din comuna Poienile de sub Munte.

Se pare că trupul fără viaţă a copilaşului a fost văzut în apele râului de niște elevi de la o școală din apropiere.

Necropsia a arătat că bebelușul era viu atunci când a fost aruncat fără milă în apele înghețate. Nu există informații clare privind vârsta bebelușului.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, căutările mamei fiind în plină desfășurare.

sursa vasiledale.ro.

Lasă un răspuns

Top