You are here
Home > Accidente > Mesajul emoţionant al handbalistei Cristina Neagu, aflată pe patul de spital
loading...

Mesajul emoţionant al handbalistei Cristina Neagu, aflată pe patul de spital

Cristina Neagu, mesaj emoţionant de pe patul de spital Diagnostic cumplit pentru Cristina Neagu, după accidentarea din meciul cu Ungaria. A urlat pe teren © Facebook

Handbalista Cristina Neagu le-a transmis fanilor săi un mesaj emoţionant de pe patul de spital, prin care mulţumeşte tuturor pentru sprijin. Diagnostic cumplit pentru Cristina Neagu, după accidentarea din meciul cu Ungaria. A urlat pe teren, imediat ce a căzut împinsă de o adversară. A fost scoasă cu targa şi joi de dimineaţă a mers la spital.

De pe patul de spital, Cristina Neagu le mulţumeşte fanilor săi. M-am trezit cu zâmbetul pe buze! Totul a decurs bine și de acum înainte cu toată forța spre revenire! Vă mulțumesc pentru mesaje și sprijin! #CN8#unstoppable #iwillbeback, este mesajul handbalistei.

Căpitanul naţionalei feminine de handbal Cristina Neagu a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior şi va fi indisponibilă o lungă perioadă, după ce o accidentare gravă în meciul cu Ungaria, astfel că nu va mai evolua la Campionatul European din Franţa.

Neagu a fost înlocuită de Bianca Bazaliu de la CSM Bucureşti. Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii, s-a accidentat în partida cu Ungaria, ultima din grupa principală a Campionatului European feminin din Franţa. A fost împinsă de o adversară, când mai erau 7 minute de joc.

Lasă un răspuns

Top