You are here
Home > Actualitate > NU intereseaza pe nimeni, Sa NU distribuiti! Romania a castigat aurul la olimpiada mondiala de robotica
loading...

NU intereseaza pe nimeni, Sa NU distribuiti! Romania a castigat aurul la olimpiada mondiala de robotica

În ultimii ani România a dat o mulțime de tineri extrem de valoroși acestei lumi. De la oameni care au marcat istoria sportului dar și oameni care au uimit lumea cu invențiile lor sau cu descoperirile făcute în domeniul medicinei.

Vă prezentăm echipa de robotica românească care a câștigat Olimpiada FIRST Global Challenge 2018, din Mexic. Tinerii noștri au reușit să uimească juriul olimpiadei cu robotul lor și astfel au obținut cel mai mare punctaj clasându-se astfel pe primul loc de pe podium. Echipa noastră a reușit astfel să învingă într-o competiție la care au participat 174 de echipe.

România a mai caștigat și premiul Albert Einstein, premiu care se acordă doar echipei care are cei mai performanți roboți. Astfel echipa noastră fiind extrem de apreciată de toată lumea. Ce este însă de apreciat este faptul că robotul cu, care s-au prezentat la olimpiada a fost construit în doar 3 luni de muncă. Lucru care ne face extrem de mândri și bucuroși ca am reușit o asemenea performanță.

Performanta de exceptie a Romaniei la Olimpiada de Robotica First Global – Mexic 2018 – locul 1 si 5 medalii de aur RobotX Hunedoara a reușit o performanță extraordinară și o premieră pentru țara noastră, la Olimpiada FIRST Global Challenge 2018 din Mexic: 5 medalii de aur la categoriile „FIRST

Nicolae Vîrtan, Andrei Cunțan, Radu Cîndea, Cristian Budiul, Andrei Lörinczi, Andrei Preda, profesorul mentor Mircea Nistor – care împreună formează echipa RobotX Hunedoara de la Colegiul Traian Lalescu și Cristian Vlăsceanu, mentor non-tehnic, din partea Asociației Nație Prin Educație, au declarat că: „experiența FIRST Global Challenge ne-a schimbat viața în modul cel mai fabulos! Suntem incredibil de fericiți și mulțumim tuturor pentru susținere! Le dorim succes tuturor echipelor FIRST Global Challenge, echipe cu care am legat niște prietenii frumoase! Deja ne e dor de voi”.

sursa first.global

Lasă un răspuns

Top